18.6 C
New York
zondag, mei 26, 2024
spot_img

Latest Posts

5 Tips tegen je dertigers dip!

Dertigers dilemma. Wat te toen rond je dertigste midlife-crisis? Speciaal voor jou hebben we 5 tips op een rijtje gezet om het dertigers midlife-crisis dilemma te voorkomen.

#1 Niet vergelijken

Stop met jezelf vergelijken met generatiegenoten. Waarom zou je het zelfde moeten kunnen en/of doen? Waarschijnlijk lukt dat je niet waardoor het snel voelt als falen. Als je het dertigers dilemma wilt aanpakken, moet je stoppen jezelf te vergelijken met anderen. Sprookjes bestaan niet en je zal zelf een plan moeten trekken om iets te verbeteren als je dat wilt. De key is om juist mensen te vragen uit je omgeving om over je dertigers dilemma heen te komen. Echte mensen zijn meer waard dan fabelverhaaltjes op Facebook.

#2 Ken je eigen drijfveren

Heb je last van het dertigers dilemma? Dan is het zaak dat je alles uit je leven haalt dat er in zit, maar dat is natuurlijk niet altijd mogelijk. Je staat voor een keuze. Keuzestress, en de twijfel slaat toe. Er zijn oneindig veel keuzes en je weet niet wat je moet kiezen. Gevoel speelt mee, belangen van buiten af etc. Het is belangrijk om je eigen persoonlijke drijfveren te kennen om een goede keuze te maken. Dan kan jij je afvragen waar je voor wilt gaan en geeft het voldoening als je iets voor elkaar krijgt. Vraag je goed af wat je motiveerd en waar je door wordt getriggerd en gebruik niet meer dan 5 verschillende drijfveren. Hier door wordt het makkelijker om te kiezen. Als je dat hebt gedaan ga je op basis van prioriteit kiezen welke keuze boven aan komt te staan. Nooit meer keuzestress!

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.