12.3 C
Amsterdam
donderdag, februari 22, 2024

Recente berichten

Als dertiger verdiepen in vastgoedinvesteringen, kan dat?

Vastgoedinvesteringen is iets wat je steeds vaker terugziet. Soms lijkt het wel of je het overal tegenkomt; spotjes met mensen die beloven dat vastgoedinvesteringen veel geld opleveren. Is dit wel echt zo? En daarnaast vraag jij je misschien af: “kan ik als dertiger dat nog wel doen?”. Ben jij benieuwd of dit inderdaad de moeite waard is en of het ook geschikt voor jou is? Lees dan snel even verder!

Kun je met vastgoedinvesteringen geld verdienen?

Het antwoord op die vraag is iets ingewikkelder dan ja of nee. Ja, je kan met vastgoedinvesteringen flink wat geld verdienen! Er zijn echter ook mensen die er verliezen mee lijden. Zijn vastgoedinvesteringen dan een gok? Ze kunnen zijn voor een deel inderdaad een gok. Toch is dit niet de reden waarom sommige mensen er wel veel geld mee verdienen, en anderen niet. Dit ligt meer aan hoeveel je er in investeert. Hiermee wordt niet per se geld bedoeld. Als je veel geld wilt verdienen met vastgoedinvesteringen, moet je er tijd en energie in steken. Je moet je verdiepen in de wereld van vastgoedinvesteringen en ook de wil hebben om te groeien. Je moet leren en durven risico’s te nemen en leren van je fouten. Vastgoedinvesteringen zijn niet een snelle en luie manier om geld te verdienen, maar als je je er eenmaal in investeert, kun je bakken met geld verdienen!

De voordelen van vastgoedinvesteringen

Nu je weet of er met vastgoedinvesteringen geld binnen te halen valt, is het goed om te kijken of dit leventje wel past bij jouw dertigers lifestyle. In deze blog worden de voordelen voor je op een rijtje gezet, zodat je voor jezelf een goed besluit kunt maken.

Meer verdienen dan bij de bank

Dit voordeel vertelt al precies waarom jij je zou moeten verdiepen in vastgoedinvesteringen; er valt meer geld te verdienen dan bij de bank. Hoe het werkt? Het geld dat je normaal gesproken op je spaarrekening zet, ga je investeren in vastgoed. Vervolgens verkoop je dit vastgoed weer als de huizenprijzen stijgen. De waarde van het vastgoed zijn gestegen, waardoor je meer krijgt dan waarvoor je het hebt gekocht. Dit verdiend meer, dan wanneer je het op de bank zet en gewoon rente krijgt. Waarom het geld op de bank zetten als je er ook meer geld mee kan verdienen?

Geen groot startkapitaal nodig

Eén van de grootste voordelen van deze vorm van investeren, is dat je geen groot startkapitaal nodig hebt. Je kunt bijvoorbeeld al simpel beginnen met een garage of een studio. Wanneer je door de investering meer geld bij elkaar hebt gespaard, kun je er altijd voor kiezen om te gaan investeren in meer vastgoed of om het groter aan te pakken. Denk bijvoorbeeld aan een appartementencomplex.

Financiering is nu goedkoop

De financiering van vastgoed is op dit moment erg goedkoop. Dat wil zeggen dat het je dus niet veel kost om dit voor elkaar te krijgen. Wel is het belangrijk dat je deze financiering in de gaten houdt. Je kunt het beste investeren in vastgoed als de financiering laag is.

Latest Posts

Online een pubquiz kopen om met je vrienden te spelenspot_img