Bedrijfswagens: de nieuwe elektrische ID. Buzz Cargo.

De monovolume auto’s van Volkswagen zijn uitgerust met de laatste technologieën, waaronder een digitale cockpit en een infotainmentsysteem. Dit maakt rijden in een Volkswagen MPV heel erg aangenaam en comfortabel.

De langverwachte volledig elektrische ID. Buzz

De ID. Buzz is een nieuwe interpretatie van het bekende Volkswagen Busje uit de jaren 60. Het model is gebaseerd zijn op het elektrische MEB-platform en zal een batterijpack hebben van 77 kWh. Daarmee zal het een bereik hebben van 423 kilometer. De ID. Buzz zal vierwielaandrijving hebben en een elektromotor aan de achterzijde van de auto. De auto zal een topsnelheid hebben van 160 km/u. De ID. Buzz beschikt over een uitgebreid infotainmentsysteem, digitale instrumenten en een head-up display. Daarnaast beschikt deze bus over verschillende technische snufjes zoals de ledverlichting die als je de bus met de sleutel nadert zal “knipogen”.

Voordelen van volledig elektrisch rijden

Volledig elektrisch rijden is steeds meer in opkomst. Dit heeft verschillende redenen. Ten eerste is het natuurlijk beter voor het milieu. Voor iedere kilometer die je rijdt met een elektrische auto bespaar je ongeveer een kilo CO2. Dit komt omdat er geen fossiele brandstoffen worden verbrand bij het rijden in een elektrische auto. Ten tweede zijn elektrische auto’s steeds goedkoper in aanschaf. Ook het onderhoud is aanzienlijk goedkoper. Je hoeft bijvoorbeeld geen olie te verversen of de katalysator te vervangen. Tot slot zijn elektrische auto’s steeds sneller en krachtiger geworden. Dit maakt het een steeds aantrekkelijke optie voor automobilisten.

Fiscale voordelen voor elektrisch rijden

Er zijn verschillende fiscale voordelen voor elektrisch rijden. Zo kun je bijvoorbeeld in aanmerking komen voor een subsidie van € 4.500 bij de aanschaf van een elektrische auto. Ook kun je gebruikmaken van de regeling “Minder BPM”. Dit betekent dat je minder BPM betaalt over de aanschaf van een elektrische auto. Tot slot kun je profiteren van de “MILIEU-INVESTERINGS aftrek”. Dit is een fiscale aftrek waarmee je investeringen in duurzame projecten kunt aftrekken van je belastbaar inkomen.

More from this stream

Recomended