7.6 C
Amsterdam
woensdag, april 17, 2024

Recente berichten

Canadees eten is niet zo bekend als het zou moeten zijn!

En toch, als ik zeg Angus beef, Angus tomahawk steak en Angus picanha, dan weet je wel waar ik het over heb. Dit is allemaal Canadees eten! Je hebt dus, waarschijnlijk, al regelmatig Canadees gegeten. Je kunt al deze Angus producten gewoon online bestellen en dan bereiden op de barbecue, ook in de herfst en de winter!

Online vlees bestellen is gemakkelijk en snel. Je weet dat je altijd de meest perfecte stukken krijgt en dat je kunt uitkijken naar een heerlijke maaltijd! Je kunt rustig de tijd nemen om te bestellen en je bestelt precies dat wat je nodig hebt.

Welke bijgerechten kunnen goed bij Angus?

Een lekkere salade is natuurlijk altijd goed. Maak een frisse salade met sla, augurk en zilveruitjes of juist een stevige pastasalade, het is maar net wat jij lekker vindt. Maar er zijn meer bijgerechten mogelijk. Wat denk je van heerlijke gebakken aardappeltjes of misschien gepofte aardappels, natuurlijk ook bereid op de barbecue. Ook groenten als een maïskolf, gegrilde asperges of aubergines zullen erg lekker smaken bij de Canadese bbq! En vergeet de pompoen niet! Je kunt met pompoen heerlijke bijgerechten maken en deze zijn, natuurlijk, heel geschikt voor de tijd van het jaar!

Een winterbarbecue is helemaal van nu!

Oké, het is nog geen winter, maar het is wel de tijd om je daarop voor te bereiden. Je kunt, ook in de herfst en de winter, heerlijke maaltijden bereiden op de barbecue. Neem daar rustig de tijd voor. Slowcooking is de perfecte manier van voedsel bereiden op de barbecue. De Angus beef rustig laten garen zorgt voor de beste resultaten. Kies je voor Angus spareribs? Dan kun je er met een rub, die je ook via de site kunt bestellen, iets heel bijzonders van maken. Wil je eens flink uitpakken? Kies dan de Angus tomahawk steak. Alleen al door de omvang van deze steak zul je je gasten enorm imponeren. Kies er dan ook nog eens een lekkere rub bij en het wordt genieten met de hoofdletter G!

Weet je niet wat je moet bestellen?

Neem dan rustig de tijd om de beschrijvingen bij ieder artikel op de site te lezen. Er is, behalve Angus, ook nog heel veel anders te vinden op de site. Wat denk je van een compleet speenvarken of een heerlijk wildzwijnrack? Ook de heerlijkste worsten, burgers en satés vind je gewoon op de site! Ook vind je hier alles voor een geslaagde gourmet!

Latest Posts

Online een pubquiz kopen om met je vrienden te spelenspot_img