18.6 C
New York
zondag, mei 26, 2024
spot_img

Latest Posts

De beste bamboes shorts

Het is belangrijk dat een boxershort comfortabel zit. Wanneer je nieuwe shorts gaat kopen is het handig om te kijken naar de pasvorm en het materiaal waarvan de short gemaakt is. Als de pasvorm goed ontworpen is zal een short niet knellen. Alles moet ook goed aansluiten zonder dat de boxershort verschuift. Als je een luchtig en elastisch short wilt, dan zou je kunnen kijken naar bamboe shorts. Bamboe shorts zijn luchtig en zitten daardoor prettig. Daarnaast zijn bamboe shorts zacht en zorgt het materiaal ervoor dat het stretcht. Bamboe heeft ten opzichte van andere stoffen zoals katoen nog meer voordelen. Bamboe is namelijk hypoallergeen, heeft een thermo werking, is heel zacht en vriendelijk voor de huid en het is ontzettend duurzaam.

Langer fris met bamboe

Als je op zoek gaat naar een prettige short dan kun je zeker kijken naar bamboe shorts. Het soort stof is razend populair om een goede reden. Wanneer je een luchtige short wil die vriendelijk voor je huid is, dan is een short met een goede pasvorm van een goede kwaliteit stof zeer belangrijk. Je kunt al na een uurtje het verschil merken tussen bamboe en andere stoffen. Bamboe ventileert veel beter. Zeker stoffen waarvan het percentage synthetisch hoog is, kunnen warm zijn. Katoen is zeer populair maar kan alsnog gaan ruiken. Bamboe is heel vriendelijk voor de huid en lucht goed door. Ideaal dus als stof voor je short.

Voordelen van bamboe shorts

Bamboe shorts zijn dus minder warm en luchten beter door. Dit komt door minuscule gaatjes in de bamboe vezels. Hierdoor is de stof meer ademend. Daarnaast neemt de stof 70 procent meer vocht op in vergelijking met katoen. Je zult merken dat bamboe minder snel ruikt, dit heeft ook andere bijkomende voordelen. De stof is minder gevoelig voor bacteriën wat er dus voor zorgt dat je minder snel last krijgt van geuren maar ook van irritaties. De luchtige vezels hebben daarnaast een thermo-effect. Bamboe shorts zijn verkoelend in de zomer en houden je warm in de winter.

De pasvorm van een bamboe short

Naast het materiaal waarvan een short gemaakt is, is de pasvorm ook heel belangrijk. Als je kijkt naar een goede short, kijk dan naar het gehele ontwerp. De lengte van de pijpen is belangrijk. Te lange pijpen krullen op en de korte pijpen kunnen oncomfortabel gaan verschuiven. Een short moet geen dikke zomen hebben en tot slot moet de rand van de boxershort goed aansluiten. Wanneer je een short van bamboe kiest met een goede pasvorm, zal dit zeker het draagcomfort vergroten. De verhouding tussen een grote hoeveelheid bamboestof en een beetje katoen en elastaan zorgen voor perfect comfort. De rand van de bamboe boxer zakt daardoor niet af en de boxershort zelf is heerlijk zacht en luchtig.

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.