0.3 C
Amsterdam
donderdag, december 7, 2023

Recente berichten

De beste campings in Italië en Frankrijk voor dertigers

Heerlijk genieten van een vakantie op een camping in Frankrijk of een camping in Italië. Even niet denken aan het alledaagse leven maar erop uit gaan in de prachtige omgeving en genieten van het heerlijke weer. Een geschikte camping zoeken is meestal veel uitzoekwerk. Wat voor faciliteiten moet de camping hebben? Welke locatie is geschikt voor ons en de kinderen? Allemaal overwegingen die meespelen bij het zoeken naar een camping zodat je optimaal kunt genieten van de vakantie. Online vind je een handig overzichtje met allerlei campings in Italië. Zo kun je zelf aanvinken in welke regio de camping moet zijn en welke andere voorkeuren je hebt. Verder wordt er bij elke camping een uitgebreide beschrijving gegeven met foto’s en verdere details.

Dit zijn de tips voor het vinden van een camping in Frankrijk of een camping in Italië

Frankrijk is toch wel het ultieme vakantieland wanneer je denkt aan de Franse gastronomie en cultuur. Het is een erg veelzijdig vakantieland dat van vele markten thuis is. Ga je op de fiets door Parijs? Of wil je naar de populaire plek ‘de Dordogne’ waar iedereen in het gezin zich prima kan vermaken? Er is zoveel te doen in de Dordogne, denk aan het bezoeken van wijnproeverijen tot golven. Daarnaast kun je ook volop de natuur in gaan door een fijne boswandeling te maken, te fietsen of misschien wel een grot bezoeken. Online vind je een handig overzicht met campings door heel Frankrijk, waaronder dus ook de Dordogne. De meeste campings liggen bij het strand in de buurt of ergens in de natuur.

Speciale zoekfunctie op thema

Als je al weet wat voor soort vakantie je in gedachten hebt, kun je op campingsfrance.nl of campingsitalia.nl met een speciale zoekfunctie campings opzoeken die binnen dat thema passen. Zo is er bijvoorbeeld keuze uit het thema ‘Rust & Natuur’, familiecampings, glamping, kasteelcampings en ‘levendige en gezellige’ campings. Op basis daarvan worden er zoekresultaten gefilterd die passen bij jouw wensen.

Bij ‘Rust & Natuur’ kun je denken aan een camping die in een parkachtige omgeving ligt en waar mooie bezienswaardigheden in de buurt zijn. Ook zijn er veel sportieve activiteiten te doen. Je kunt bijvoorbeeld in de buurt gaan kanoën. Daarnaast zijn er veel wandelroutes en fietsroutes zodat je er elke dag actief op uit kunt gaan.

Glamping Campings

‘Glamping Campings’ bieden veel luxe maar wel het nostalgische gevoel van kamperen. Je hebt de beschikking tot luxe faciliteiten, zoals een eigen sanitair. Alles is al voor je geregeld en je hoeft dus ook geen kampeerspullen mee te nemen. Het is de ideale manier van vakantie vieren voor dertigers. Je kunt je vakantie in Frankrijk razendsnel beginnen zonder te stressen over het feit of je alle spullen wel mee hebt. Glamperen in Frankrijk betekent genieten van de rust en de ongerepte natuur om je heen.

Latest Posts

Online een pubquiz kopen om met je vrienden te spelenspot_img