7.3 C
Amsterdam
woensdag, april 17, 2024

Recente berichten

De landen die je als dertiger gezien moet hebben

Bestemmingen met veel zon, veel discotheken en veel bier, die heb je nu wel gezien. Het wordt nu eens tijd om naar iets anders te kijken. Gelukkig telt de wereld 195 landen, dus er is keuze genoeg. Als dertiger ga je op zoek naar allerlei andere zaken. Dit kan ook nog eens per persoon sterk verschillen. Het is dus leuk om er een aantal diverse opties uit te lichten. Het gaat dan bijvoorbeeld om plekken waar je veel waar voor je geld krijgt. Of plekken waar je heel veel kunt zien en doen in een hele korte periode.

De activiteiten in Argentinië

Wanneer je het goed weet uit te zoeken, dan is Argentinië één van de landen die het meest geschikt is voor buitenactiviteiten. Het klimaat is er altijd geschikt en de natuur is er wel heel bijzonder te noemen. Dat betekent dat wandelen en fietsen hier eigenlijk beter kan dan op vrijwel andere plek op aarde. Wat daarbij ook niet onbelangrijk is, is dat het land een flinke wijncultuur kent. Dat betekent dus dat je na een flinke inspanning ook de mogelijkheid hebt om eens echt goed te genieten. Op die manier is het dus ook aantrekkelijk te noemen.

De vreemde ervaringen van IJsland

Het leuke aan IJsland is dat eigenlijk alles er anders is. Er is geen plek met een vergelijkbare ligging op de wereld. Daardoor kan je er dus het noorderlicht zien op het juiste moment in de winter. Ook kan je in de zomer genieten van dagen die letterlijk nooit ten einde komen. Dit komt natuurlijk omdat de zon er in de zomer niet ondergaat op bepaalde dagen. Dat zijn dus twee ervaringen die je echt eens moet meemaken. IJsland is als land dus op zichzelf al twee keer interessant om te bezoeken. Daarna kan je verder kijken.

De aparte wereld van Japan

Het heeft er waarschijnlijk mee te maken dat het een eiland is. Ook Japan is één van de landen waar eigenlijk alles anders is. Dat is natuurlijk bijvoorbeeld ook in IJsland het geval en ook landen als Engeland en Australië hebben dit tot op bepaalde hoogte. Voor Europeanen is Japan toch wel het meest afwijkend van allemaal en daarom dus ook meer dan de moeite waard. Het land is ook flink groot, dus je kunt er ook een aantal keren terugkeren. Of er een langere reis van maken natuurlijk. Ook dat is een goede optie om te overwegen.

Latest Posts

Online een pubquiz kopen om met je vrienden te spelenspot_img