17.5 C
Amsterdam
vrijdag, juni 2, 2023

Recente berichten

De voordelen van een Iphone

De voordelen van een Iphone algemeen

Je kent het wel. Je kan je telefoon abonnement verlengen. Daar bij heb je vaak de keuze voor een nieuwe telefoon. In dit blog bespreken we verschillende voordelen die wij als erg handig hebben ervaren.

Siri de assistent van de Iphone

Ongeveer één keer in de twee jaar komt er een nieuwe Iphone (of Iphone serie uit). De Iphone staat bekend om z’n mooie design en gebruiksvriendelijkheid. De telefoon is zo ingericht dat het voor iedereen makkelijk te bedienen is. Als je bijvoorbeeld een nieuw contact wil aanmaken dan hoef je alleen maar het “telefoontje” aan te tikken en op het plusje te drukken om een nieuw contact in te voegen.

Daarnaast beschikt de telefoon (net als alle andere Apple producten) over Siri. Siri is eigenlijk jouw persoonlijke assistent en kan via spraak vragen stellen. Voorbeeld: je zegt tegen Siri “Theo” bellen, dan zal Siri het contact Theo uit je telefoon bellen en daarmee een oproep starten. Of als je aan Siri vraagt wat het weer wordt, dan zal Siri antwoorden met het weer op de locatie waar jij je bevindt. Kortom, een super handige gebruiksvriendelijke functie van de telefoon!

TrueDepth-camera Iphone X

De Iphone X beschikt over een “TrueDepth-camera”. Deze camera zorgt er voor dat de telefoon diepte kan zien en dus onder andere gezichten kan herkenen. Super handig voor als jij je telefoon moet ontgrendelen.

Apple heeft samen met de release van de Iphone X ook “Animoji” geïntroduceerd. Hier mee kan je een soort filmpje sturen van een emoji die wordt geanimeerd op jouw gezicht. De Animoji neemt dus perfect jouw gezichtsuitdrukkingen over. Zo kan je bijvoorbeeld een aap of een kip voor jouw laten spreken. Super leuk!

App store

Als je een Iphone hebt heb je toegang tot de App store van Apple. Dit een eigen store van Apple waar je applicaties kan downloaden. Wat het vooral interessant maakt is dat de App store wordt gecontroleerd door Apple zelf. Er zullen dus geen malafide apps op staan en andere soorten apps waar je eigenlijk niet op zit te wachten.

In de App store zijn er verschillende categorieën te vinden, waaronder: educatief. Via deze apps heb je de kans om via je Iphone een nieuwe taal te leren of spelenderwijs je kinderen te helpen met bijvoorbeeld rekenen of taal. Kortom, de Iphone App store biedt heel veel mogelijkheden.

Synchronisatie van de Iphone

De Iphone biedt een hele simpele synchronisatie met andere Apple producten. Als je in het bezit bent van een Macbook of I-mac dan kan je heel makkelijk je contacten, Apple account, App store en foto’s koppelen. Zo kan je dus altijd vanaf één van je apparaten altijd bij je belangrijke documenten.

Het maken van een backup van je foto’s is ook zo gepiept. Door middel van Itunes wordt er eens in de zoveel tijd automatisch een reserve kopie gemaakt van je telefoon. Mocht het helemaal mis gaan met je telefoon en je moet helaas een nieuwe aanschaffen, dat kan je via Itunes makkelijk al je foto’s, contacten en apps terug zetten.

Foto’s en video’s maken met je Iphone

Met de Iphone kan je hele mooie foto’s en video’s maken. Daarnaast zijn er ook verschillende soorten apps vanuit de App store die je kunnen helpen met het maken van foto’s, video’s en het bewerken van je gemaakte foto’s en video’s. Eigenlijk is je Iphone een soort kleine studio.

De nieuwste Iphone X beschikt over een dual 12-megapixel camera. Hier door maak je haarscherpe foto’s en helpt een speciaal agoritme van de Iphone om je foto’s nog beter te maken! De Iphone heeft ook de mogelijkheid om haarscherpe video’s te maken in 4k met maar liefst 60fps.

Nieuws over de nieuwe Iphone XS

De nieuwe Iphone XS is uitgerust met een nieuw soort chip. Deze chip is een super kleine chip van maar 7 nanometer (echt heel klein). De naam of typenummer van de chip heet: de A12-chip. Met deze nieuwe chip kan je sneller apps openen en kan je sneller dan ooit tevoren multitasken. Daarnaast zorgt de chip er voor dat je Iphone nog veel efficiënter om gaat met je batterij. Hier door kan je meteen meer uit je telefoon halen dan ooit tevoren! Handig voor als je gaat reizen.

De prijs van de Iphone XS start vanaf €1159,-

– Dit blog is in samenwerking met T-mobile

 

Latest Posts

Online een pubquiz kopen om met je vrienden te speleng8636e188fe3c2e5baa32b8d9db475055dcee5d8345b271e62d46d00a994be66f1a989966295cfba2adc99137fb32ce0ffd46aeb149f6a9db73614bb7f2a56b01 1280