12.3 C
Amsterdam
donderdag, februari 22, 2024

Recente berichten

Dingen waar je rekening moet houden bij het kopen van een BH

Voor veel vrouwen is het een vervelende taak om op zoek te gaan naar beha’s om te kopen. Beha’s hebben hele specifieke maten en eisen, en een comfortabele beha vinden is geen makkelijke opgave.  Door de winkels slenteren om een goed exemplaar te vinden en deze vervolgens te passen kan erg ontmoedigend zijn wanneer het gewoon niet lukt. Het is dan ook niet zo gek dat veel vrouwen hun aandacht hebben gevestigd op online een BH kopen. Het scheelt je een hoop tijd, en je kan ook rustig thuis alles uitproberen om de perfecte beha te vinden. Het kan nog steeds erg lastig zijn om de juiste aankoop te maken, dus ik geef je hier een aantal tips om voortaan bij het kopen van een beha zo min mogelijk problemen te ondervinden.

Neem de goede maten op

Onze boezem is nou eenmaal uniek in haar soort, en iedereen heeft dan ook andere wensen als het om de maat van een beha gaat. Om in de goede richting te kijken is het belangrijk om zelf eerst jouw maten op te nemen. Meet met een lint het breedste gedeelte van jouw ribbenkast, ter hoogte van het onderste bandje van een beha, en rond dit naar een heel getal af. Het volume van de borsten is vaak lastiger te meten, maar hopelijk weet jij intussen wel wat de cup-size is. Met een beetje proberen kan je er meestal wel snel achter komen. Als je bij een speciaalzaak beha’s koopt kunnen de medewerkers ongetwijfeld advies geven, en op het internet is ook voldoende te vinden over de maten.

Blijf bij een merk dat je vertrouwt

Als je eenmaal een beha hebt gevonden die voor jou echt goed past, blijf dan van dit merk kopen voor zover dat mogelijk is. Uiteraard is er geen garantie dat andere modellen hetzelfde vallen, maar het is wel een goede indicatie. Zeker als je beha’s van hetzelfde model kunt scoren als degene die je het meest comfortabel vindt, dan is dat mooi meegenomen. Vraag jezelf ook eens af wat de beha precies het beste maakt. Kijk of je deze eigenschap ook in andere merken en modellen kunt vinden.

Koop veel tegelijk

Beha’s kunnen vrij duur zijn, maar met een beetje geluk kan je er wel een aantal jaar mee voort. Op het moment dat je dus een beha vindt die je relatief heel fijn vindt, dan is het slim om er meteen zo veel mogelijk tegelijk te kopen. Tenminste, als je niet nog een verandering in de maten verwacht. Op die manier weet je zeker dat je elke dag een beha kunt dragen waar je zo min mogelijk last van hebt.

 

Latest Posts

Online een pubquiz kopen om met je vrienden te spelenspot_img