Douchecabine, zwart of een andere kleur?

Het kan een enorme uitdaging zijn om een goede badkamer met de juiste douche te vinden. Als je een nieuwe doucheruimte wilt gaan inrichten met ook een nieuwe douche, bad, of ander sanitair, dan komen er nogal wat keuze op je pad. Waar moet je eigenlijk beginnen? In dit blog lees je van alles over hoe je jouw droombadkamer kunt realiseren en waar je allemaal aan moet denken. Ook lees je hoe je ruimte kunt besparen met een mooie douchecabine!

Droombadkamer

Heb je een nieuwe douche nodig, of wil je je badkamer opknappen en een nieuwe en moderne look geven? Wil je de laatste badkamertrends niet missen, maar zijn kwaliteit, duurzaamheid en stijlvolle uitstraling je favorieten? Dan is een douchecabine 90×90 zwart een ​​goede keuze. Dankzij het zwarte aluminium profiel ziet je doucheruimte er mooi, modern en stijlvol uit. Hierdoor krijgt je toekomstige badkamer een industriële uitstraling en kan de kwartronde cabine veel ruimte besparen.

Voordelen van deze doucheruimte

Een douchecabine zwart van 90 bij 90 centimeter met kwartcirkelvorm biedt veel verrassende voordelen. Kwartronde doucheruimte met twee schuifdeuren:

  • Bespaart veel werkruimte
  • Geschikt voor hoge en lage douchebakken
  • Ideaal voor badkamers met beperkte ruimte
  • Geeft elke badkamer een unieke en luxe uitstraling
  • Gemakkelijk te plaatsen
  • Makkelijk te onderhouden
  • Veilig, vooral bij het gebruik van veiligheidsglas
  • Links en rechts te plaatsen

Dubbele schuifdeur

Kies je voor zo'n zwarte kwartronde doucheruimte met een afmeting van 90 bij 90 centimeter? Dan heeft het model met dubbele schuifdeuren de voorkeur. Op deze manier kun bespaar je nog meer ruimte in je badkamer. Heb je een compacte badkamer, dan wil je die ruimte namelijk zo goed als mogelijk indelen.

Douchecabine van 90×90 centimeter

Heb je écht een kleine badkamer? Dan wil je die beschikbare ruimte inderdaad zo maximaal gebruiken. Dan kies je dus best voor een zwarte doucheruimte zwart 90×90 centimeter. Wil je dat je cabine kleiner of kleiner is? Dan kan je nog kiezen voor de 80×80 of 100×100 centimeter cabine. Die kleinere compartimenten hebben dezelfde uitstraling als de grotere en geven je extra bewegingsvrijheid in je badkamer. Deze moderne douches zijn geschikt voor hoge en lage douchebakken en kunnen ook direct op de badkamervloer geplaatst worden.

Zoveel mogelijk privacy

Kies voor een doucheruimte met maximale privacy een badkamer met rookglas of melkglas.

Koop doucheruimte

Je kunt de modernste douches in alle kleuren, maten en met beste prijs-kwaliteitverhouding online sanitairwinkel kopen. Zo maak je keuzes zonder je te verplaatsen.

Conclusie

Een douchecabine zwart met als afmetingen 90×90 centimeter past in iedere badkamer, ook als je badkamer wel erg compact is. Zo'n douchecabine koop je best online. Je kunt deze doucheruimte namelijk makkelijk zelf plaatsen. Je kiest deze cabine niet alleen voor zijn moderne look. Deze doucheruimte uit een duurzaam materiaal gaat levenslang mee.

More from this stream

Recomended