Duurzame lampjes

Steeds vaker worden er led lampen en led verlichting gebruikt omdat dit de meest energie-efficiënte keuze is voor lichtbronnen. Duurzaamheid wordt steeds belangrijker voor veel mensen en daarom is het kiezen bij lichtbronnen voor LED een goede keus. Voordelen van duurzame lampjes zijn dat ze na het aanzetten direct op volle sterkte zijn, een lange levensduur hebben, een laag energieverbruik en een lage warmteontwikkeling hebben, ze worden dus niet heet. Ze kunnen in vergelijking tot halogeenlampen en gloeilampen veel langer mee, vaak heb je er meer dan tien jaar geen omkijken naar en je bespaart enorm op jouw energiekosten. In de meeste gevallen verdien je de aanschaf van led verlichting binnen een jaar terug! Wist je dat led verlichting tegenwoordig ook te krijgen is in warme kleuren en in veel verschillende soorten en maten komen? Zijn jouw oude lampen aan vervanging toe, wil jij geld besparen en ben jij daarom op zoek naar de juiste lichtbron? Overweeg dan eens om led verlichting aan te schaffen.

Aanschaf van led verlichting

Er is een enorm aanbod aan led verlichting en het kan nog wel eens lastig zijn om de juiste lichtbron aan te schaffen. Gelukkig wordt het bij lampdirect al een stuk gemakkelijker gemaakt. Je vindt er veel informatie en het klantenserviceteam dat bestaat uit lichtexperts is door de weeks en op zaterdag bereid om jou vrijblijvend te helpen en te adviseren bij het aanschaffen van nieuwe verlichtingen. Wanneer je er niet helemaal uit komt bij de keuze van de juiste lichtbron is er naast de lichtexperts ook nog een online keuzehulp dat jou op weg kan helpen, ideaal! Lampdirect is de online specialist in verlichting en door de jarenlange ervaring en het ruime assortiment vind jij hier altijd de geschikte verlichting voor jou!

Keuzehulp online

Met de online keuzehulp dat lampdirect aanbiedt kan jij gemakkelijk en snel de verlichting vinden die jij zoekt. In de keuzehulp geef je eerst aan welke lichtbron je precies zoekt. Je krijgt hierbij zes keuzemogelijkheden, een TL buis, standaardlamp, spot, spaarlamp, gasontladingslamp of een steeklamp. Wanneer jij jouw keuze hebt gemaakt kom je bij het volgende scherm, bijvoorbeeld welke vorm lamp bij een standaardlamp, of welke type bij een spaarlamp. Ook kan je aangeven wat voor schroeffitting je zoekt, welke lichtkleur jouw voorkeur heeft, en wat de lichtintensiteit moet zijn. Heb je de hele keuzehulp afgerond dan word je direct doorverwezen naar de top aanbevelingen voor jou! Hier kan je met een druk op naar het product gaan, meer informatie lezen of het product vergelijken. Kom jij er toch niet helemaal uit en weet je niet goed welke keuze je moet maken, dan kan je vrijblijvend voor advies bellen met de lichtexperts van lampdirect. Zij zijn bereikbaar door de weeks en op zaterdag tot 17:00 uur!