fbpx
10.4 C
Amsterdam
donderdag, oktober 28, 2021

Recente berichten

Een autoverzekering nodig?

Heb jij recentelijk een nieuwe of tweedehands auto aangeschaft en nog geen verzekering afgesloten? Bij Allianz Direct ben jij aan het juiste adres! Zo kun je snel, makkelijk en voor een goede prijs de autoverzekering afsluiten die bij jou past. In slechts drie eenvoudige stappen ben jij voorzien van een autoverzekering, waarbij je niet alleen 24/7 gebruik kunt maken van de aangeboden hulp en service, maar ook nog eens profiteert van 0 euro eigen risico. Wat wil je nog meer!

Een passende dekking voor elke bestuurder 

Niet iedereen wil dezelfde verzekering en niet elke auto heeft een zelfde verzekering nodig. Zo is het bijvoorbeeld niet nodig een oude auto te verzekeren tegen storm, hagel en overstroming. Wanneer een oudere auto in grote mate schade op zou lopen, zou het voordeliger zijn een nieuwe auto aan te schaffen. Het is daarom ook niet nodig een alles dekkende verzekering af te sluiten: aan slechts een basisverzekering heb je in dit geval meer dan voldoende. Bereken via het handige drie stappenplan snel en eenvoudig jouw premie en ga voor de verzekering die bij jou past. Kies bijvoorbeeld het WA-pakket voor auto’s van 12 jaar of ouder, het Beperkt Casco pakket voor auto’s tussen de 6 en 12 jaar en ga voor het All Risk pakket bij auto’s van 6 jaar of jonger. Heb je een wat oudere auto tot je beschikking, maar wil je deze toch graag beter verzekeren? Geen enkel probleem! Kies de verzekering die bij jou past.

Wat is inbegrepen? 

Je hebt de keuze uit drie verschillende standaard basis dekkingen: oplopend van slechts verzekerd tegen schade aan anderen en hulp bij schade tot een uitgebreid allrisk pakket met verzekering tegen alle aspecten die eventuele schade zouden kunnen veroorzaken. Kies het All Risk pakket en verzeker jouw auto tegen schade veroorzaakt door brand en explosie, dieren, inbraak en diefstal, vandalisme, aanrijding en storm, hagel en overstroming. Bovendien is jouw auto met dit pakket ook nog eens verzekerd tegen ruitschade en schade aan anderen. Kies voor het Beperkt Casco pakket wanneer je gebruik wilt maken van een verzekering tegen alle zojuist genoemde oorzaken (met uitgezonderd van aanrijding en vandalisme) van schade.

De perfecte aanvulling op jouw autoverzekering 

Vervullen de aangeboden pakketten niet al jouw wensen op het gebied van een autoverzekering? Geen enkel probleem, want dankzij de aanvullende dekkingen kun jij jouw verzekering zo compleet maken als je zelf wilt! Kies bijvoorbeeld voor een pechhulp verzekering waarbij je verzekerd bent van vervangend vervoer en/of reparatie met pech langs de weg in heel Europa. Eén van de meest gekozen aanvullende dekkingen betreft de rechtsbijstand. Met deze dekking wordt jij bij verkeersongevallen voorzien van deskundige en juridische hulp in zowel buiten- als binnenland. In extreme gevallen kunnen de kosten erg hoog oplopen wanneer je genoodzaakt bent juridische hulp in te schakelen na een verkeersconflict. Echter ben jij dankzij de rechtsbijstand in elke situatie verzekerd van een expert die jou op weg helpt bij het rechtmatig oplossen van een probleem.

Latest Posts

Online een pubquiz kopen om met je vrienden te speleng8636e188fe3c2e5baa32b8d9db475055dcee5d8345b271e62d46d00a994be66f1a989966295cfba2adc99137fb32ce0ffd46aeb149f6a9db73614bb7f2a56b01 1280