20.5 C
Amsterdam
vrijdag, augustus 19, 2022

Recente berichten

Een cadeautje voor Vaderdag

Wanneer Vaderdag eraan komt wil je natuurlijk wel iets leuks, origineels of iets zelfgemaakt aan je vader geven, of wellicht iets lekker zoets. Iedere vader houdt nou eenmaal van andere dingen en misschien de jouwe wel van tuinieren of van vrachtwagens, maar met eten zit je nooit mis. Weet je niet wat je moet geven? Denk dan eens aan chocolade. Met chocolade zit je altijd goed en weet je zeker dat je iets heerlijks voor je vader hebt gehaald en hierbij kan je altijd nog wat extra's doen mocht je weten waar hij echt veel van houdt. Tijdens het genieten van de chocolade geniet hij ook meteen van jouw andere cadeau.

Bezorgen of afhalen

Heb je iets online besteld dan kan je ervoor kiezen om het te laten bezorgen of om het af te halen. Zorg er wel voor dat bij het bezorgen er duidelijk jouw naam op staat, anders denkt degene die het pakketje vindt dat het voor hem of haar is. Chocolade als origineel vaderdag cadeau bezorgen is natuurlijk veel handiger dan zelf afhalen en naar je vader brengen, tenzij je nog thuis woont dan is het afhalen wel leuker en kan je het cadeautje hem persoonlijk geven.

Een heerlijk chocolade cadeau

Wat is er nou lekkerder dan een reep chocolade. Misschien wel veel meer maar voor Vaderdag is dit toch wel een heel lief en ook een lekker cadeau, zeker als het speciale chocolade is of met noten en fruit er doorheen gemixt. Chocolade bestellen gaat heel gemakkelijk; je kiest de reep, of welke vorm de chocolade ook heeft. Een hartje kan namelijk ook. Vervolgens bestel je hem. Je kan ook meerdere repen bestellen en je kan je chocolade zelfs personaliseren. De meeste Vaderdag chocoladerepen komen met fruit, zoals aardbeien, of met noten er doorheen en is daardoor lekker krokant en knapperig.

Een bedankje sturen

Je wil natuurlijk niet alleen een reep chocolade opsturen of aan hem geven zonder een kaartje erbij te doen. Je kan er een kaartje met ‘fijne Vaderdag’ bij bestellen, met alleen je naam. Je kan deze er direct bij bestellen of je koopt hem los in de winkel. Je bepaalt zelf wat er op het kaartje komt dus maak er wat liefs van. Een bedankje sturen is altijd een liefdevol en warm idee, zeker als je zelf met de tekst op het kaartje bent gekomen. Welke vader vindt dit nou niet leuk, een kaartje bij het lekkere cadeautje van zijn kind.

Wat extra informatie

De chocolade past door de brievenbus dus je hoeft er niet per se voor thuis te zijn, zorg er wel voor dat er iets zachts onder de brievenbus ligt zodat de chocolade niet breekt, dat zou zonde zijn. De chocolade wordt eerlijk en met de hand gemaakt en is van goede kwaliteit, zo weet je ook dat het geen supermarktkwaliteit is. Met Vaderdag krijg je ook een speciale Vaderdag wikkel met Vaderdag coupons, dat is een leuk extraatje.

Latest Posts

Online een pubquiz kopen om met je vrienden te speleng8636e188fe3c2e5baa32b8d9db475055dcee5d8345b271e62d46d00a994be66f1a989966295cfba2adc99137fb32ce0ffd46aeb149f6a9db73614bb7f2a56b01 1280