7.3 C
Amsterdam
woensdag, april 17, 2024

Recente berichten

Een kinderrugzak als cadeau

De meeste kinderen sjouwen hun schoolspullen of trainingsspullen voor het voetballen mee in een rugzak. Al van kleins af aan lopen kinderen met een rugzakje op de rug om hun pakje drinken en boterham mee te nemen naar de opvang of naar school. Ga je uit logeren? Dan kan de pyjama in de rugzak mee naar opa en oma. Het gebruik van rugzakken is volledig ingeburgerd, zowel bij kinderen als bij volwassenen. De kunst is om je als kind te onderscheiden van andere kinderen, maar ook weer niet te veel af te wijken. Een kinderrugzak met je eigen naam erop is dan de ideale manier om duidelijk te maken dat het jouw rugzak is. Je kunt er gewoon eentje uitzoeken in de trendy kleuren van het moment. Een kinderrugzak is ook ideaal als kerstcadeau of voor een verjaardag.

Speciale kinderrugzak

Een goede kinderrugzak is echt ontworpen voor kinderen. Behalve dat die rugzak wat kleiner van formaat is, is hij verder ook afgestemd op het lichaam van kinderen. Dat is nu eenmaal wat anders dan een volwassen lichaam. Het is belangrijk dat ouders er op letten dat de kinderrugzak niet te zwaar wordt. Een kinderrug is kwetsbaar. De materiaalkeuze bij een kinderrugzak met naam is belangrijk. Het moet tegen een stootje kunnen, want kinderen zijn niet altijd heel voorzichtig. Goed wasbaar en stevig materiaal is dus een eerste vereiste. Verder zijn verstevigde rugpanden voor het draagcomfort en verstelbare schouderbanden om de rugzak goed passend te maken van belang. Heel handig zijn aparte vakken voor drinkbekers en een broodtrommel. Een waterdichte voering maakt dat de kinderrugzak makkelijker schoon te maken is.

Rugzak als kerstcadeau

Een kinderrugzak met je eigen naam erop is ook een prachtig kerstcadeau. Overigens is ook voor volwassenen zo’n rugzak een mooi en leuk cadeau. Iedereen kan altijd wel een extra rugzak gebruiken. De vermelding van de naam maakt dat je niet snel de verkeerde rugzak pakt. De gever laat met het vermelden van de naam zien dat hij speciale aandacht heeft besteed aan het cadeau. Naast het borduren van de eigen naam of die van de ontvanger op de rugzak is het vaak ook mogelijk om een foto af te drukken op de kinderrugzak. Dat is helemaal een uniek kerstcadeau. Bedrukken kan niet alleen bij rugzakken, er zijn heel veel producten waar je niet alleen een naam op kunt laten zetten, maar ook een foto of plaatje kan heel vaak gemakkelijk worden aangebracht. Of het nu gaat om een beker of een badjas: bedrukt is het een leuker kerstcadeau dan zonder bedrukking.

Latest Posts

Online een pubquiz kopen om met je vrienden te spelenspot_img