fbpx
10.4 C
Amsterdam
donderdag, oktober 28, 2021

Recente berichten

Hoe kun je online partypoker spelen?

Als je graag poker speelt dan is het natuurlijk veel leuker om dit gezellig met vrienden te doen. Partypoker nederland zou een mogelijkheid hiervoor kunnen zijn. Helaas is Partypoker op dit moment nog niet beschikbaar in Nederland, hopelijk komt hier snel verandering in. Partypoker is in 2001 opgericht en een online pokerroom van Party Gaming. Binnen deze grote kamer vind je veel internationale spelers terug. Het is ideaal als je graag toernooien of cashspeltafels zoekt met een hoge inzet, maar op het moment dat je een kleinere bankroll hebt dan zijn er ook genoeg mogelijkheden aanwezig.

De verschillende mogelijkheden bij Partypoker

Als je graag deelneemt middenin de actie dan zijn er genoeg opties om uit te kiezen. Wat denk je van een toernooi? Partypoker biedt twee grote live televisie evenementen aan, The Big Game en de Premier League. Daarnaast kan je er ook prima terecht voor een cash game. De lobby is eenvoudig georganiseerd voor ieder soort speler. Met de duidelijke presentatie kan je gemakkelijk je favoriete soort pokerspel uitkiezen en hieraan deelnemen. Als je no limit hold 'm speelt en je wilt graag een snelle variant, kies dan bijvoorbeeld voor de Turbo versie. Ook kan je kiezen uit fastforward, Sit & Go’s of gewoon oefenen met demo geld. Oftewel de keuze is er reuze.

Beloningen vrijspelen bij Party Poker

Gedurende je spel kan je missies voltooien waarmee je prestaties ontgrendelt. Je kan de details hiervan direct terugzien in de software. Je hebt gemakkelijk toegang tot je favoriete toernooien en spellen in het menu. Op deze manier kan je gemakkelijk deelnemen aan je favoriete tafels of zorgen dat je jezelf niet vergeet te registreren voor een van de grote toernooien die georganiseerd worden. Wekelijks wordt er een toernooi georganiseerd met 150.000 euro in de jackpot. Vele internationale deelnemers die goed zijn in poker spelen hierin mee. Om mee te spelen wordt er gebruik gemaakt van een buy in en het toernooi vindt wekelijks plaats op zondag. Als je deze week geen geluk hebt dan probeer je het gewoon volgende week nog een keertje.

Speciale tafels waar je uit kan kiezen

Als je geen zin hebt in de grote haaien of reguliere spelers dan zijn er nog andere tafels waar je uit kan kiezen. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een casual cashtafels waar je alleen aan kan deelnemen op het moment dat je niet aan een andere cash game tafel zit. Op deze manier kom je alleen incidentele spelers tegen die voor hun plezier spelen en niet voor de grote winsten. Je kan namelijk niet deelnemen aan meerdere tafels tegelijkertijd zoals sommige pro’s doen die vooral pokeren voor het geld.

Latest Posts

Online een pubquiz kopen om met je vrienden te speleng8636e188fe3c2e5baa32b8d9db475055dcee5d8345b271e62d46d00a994be66f1a989966295cfba2adc99137fb32ce0ffd46aeb149f6a9db73614bb7f2a56b01 1280