18.6 C
New York
zondag, mei 26, 2024
spot_img

Latest Posts

Hoe vier je een leuke verjaardag als dertiger?

Er zijn een aantal jaren, zeker in de eerste helft als dertiger, waarin je je verjaardag geruisloos voorbij laat gaan. Wanneer je echter weer wat verder komt, ga je het waarschijnlijk toch wel weer leuker vinden om het te vieren. Vooral ook omdat het toch wel een bijzondere dag is, die vooral ook om jou draait. Het is dan dus ook wel zo leuk als je er een dag van maakt die echt bij jou past. Dat doe je bijvoorbeeld door echt eens iets leuks te organiseren. Dat kan je thuis doen of elders.

Maak er een mannen- of vrouwenweekend van

Je verjaardag kan overal om gaan. Het kan leuk zijn om je verjaardag te laten samenvallen met een mannen- of vrouwenweekend met je beste vrienden. Je gaat dan iets doen wat jullie allemaal waarderen, maar dan wel met jouw verjaardag als uitgangspunt. Mannen kunnen bijvoorbeeld samen naar een grote voetbalwedstrijd in het buitenland gaan. Vrouwen maken er een verwenweekend in een spa van. Op die manier doe je iets wat iedereen leuk vindt, maar toch ook wel helemaal voor jou is. Succes verzekerd als je dit aangrijpt om jouw dag op deze manier te vieren.

Waar je altijd al naartoe wilde

Je kan er ook voor kiezen om je verjaardag in kleine kring met je gezin te vieren. Dat kan je dan bijvoorbeeld doen door een reis te maken die je altijd al wilde maken. Denk aan een stad in Europa waar je altijd al eens naartoe wilde vanwege een bepaald museum of een specifieke beurs die je graag eens wilde bezoeken. Wanneer je dit samen met je gezin kan doen ter ere van jouw speciale dag, dan wordt dit bezoek natuurlijk helemaal speciaal. Alle reden om dit dus eens te opperen voor je volgende beurt.

Een feestje van maken

Je kunt er ook gewoon een echt feestje van maken. Een beetje zoals de verjaardagen van de ouderen die je nog kent uit de tijd dat je een kind was. Je nodigt iedereen in je omgeving uit. Denk dan aan familie, vrienden en bekenden, maar ook je buren en maak er gewoon een leuke avond van. Het is altijd een goede manier om zo ook je sociale leven eens een impuls te geven. Je verjaardag is bovendien een laagdrempelige manier om de banden eens wat verder aan te halen of nieuwe banden aan te gaan. Dit is dus nog leuker.

Thema van de avond

Ook een thema kan leuk zijn. Denk bijvoorbeeld aan thema’s waarbij je teruggrijpt op vroeger. Het kunnen dingen zijn die je vroeger op je verjaardag hebt gedaan die je wilt herbeleven. Het kan ook leuk zijn om bijvoorbeeld een thema zoals een bepaald decennium of iets dergelijks aan je verjaardag te hangen. Dan kan je er ook direct een leuke verkleedpartij van maken. Dat maakt het natuurlijk helemaal een stuk leuker om te doen. Denk er eens goed over na wat jou wel een leuk idee lijkt voor je volgende verjaardag en draag het eens aan.

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.