De gloednieuwe HOKA ONE ONE Clifton 8 is gelanceerd. Wist je dat deze schoen vernoemd is naar Clifton Beach? Dit prachtige strand in Zuid-Afrika staat bekend om het azuurblauwe water en fijn en wit zand. De schoen vond haar oorsprong tijdens een run over de Tafelberg. Nicolas Mermoud, de mede-oprichter van HOKA, liep via de Tafelberg naar Clifton Beach. Hij wilde een schoen ontwerpen die hem het hele jaar door hetzelfde gevoel zou geven. Het gevoel alsof je de berg afvliegt.

Over de HOKA ONE ONE Clifton 8

De HOKA ONE ONE Clifton 8 is lichtgewicht, zacht en responsief tegelijk. Hierdoor voelt het alsof je op wolkjes loopt en dat je kilometer na kilometer wilt blijven gaan. De Clifton 7 werd vorig jaar augustus gelanceerd. Nu, slechts 9 maanden later, is de Clifton 8 gelanceerd. Loop je op de Clifton 8 van HOKA, dan kun je net even wat makkelijker het tempo opvoeren. Daarnaast leent deze hardloopschoen zich perfect voor zowel lange afstanden als herstelloopjes. De zijkanten zijn verhoogd zodat ze je voeten geleiden en gecentreerd houden. Deze neutrale hardloopschoen is uiterst stabiel en de rocker-vormige tussenzool zorgt voor een hoge teenveer die overgangen sneller maakt

Een hoog instapcomfort dankzij de Ortholite binnenzool

De Ortholite binnenzool van de Clifton 8 van de HOKA Hardloopschoenen zorgt voor een hoog instapcomfort en extra demping. Het strategisch geplaatste rubber op de buitenzool verhoogt de duurzaamheid van de Clifton.