into the dark

Wanneer je fan bent van écht horror is Horrify hét platform voor jou! Je kunt hier meer dan 350 films en series kijken die vallen in de categorie HORROR! En dat is goed nieuws voor de echte horrorfans. Of je nu vooral houdt van de klassiekers (Hellraiser of I Know What You Did Last Summer) of nieuwe, minder bekende films, je bent bij Horrify aan het juiste adres.

horrify

Ben jij een echte horrorfan?

  • Kijk jij graag horror in je eentje of juist liever in een grote groep?
  • Heb jij gezellig hapjes en drankjes bij de film of vergaat je eetlust je bij een bloederige scène?
  • Kies jij ervoor om alle lichten uit te doen en hier en daar een kaarsje neer te zetten of wil je alle lampen vól aan?
  • Durf je ‘s nachts nog de trap op of slaap je wel op de bank?
  • En slaap je dan in het donker of juist met alle lichten aan?
  • Schrik jij van geen enkel geluidje of denk jij bij iedere kraak in de vloer dat je overvallen zult worden door mummies, monsters, zombies of ander gespuis?

Kies je overal optie 1? Dan ben jij een echte horrorfan! En dan heb ik een aanrader voor je:

Into The Dark

Een serie waar ik zelf enorm naar uitkijk is Into The Dark. Dit is een echte horrorserie met maar liefst 12 afleveringen. Iedere maand wordt een nieuwe aflevering gepubliceerd op Horrify. Dat lijkt weinig, maar je hebt echt wel weer even een maandje nodig om bij te komen. Horror ten top!

episode 2

Into The Dark is een serie met alle klassieke elementen die speelt rond de feestdagen die in die bepaalde maand zijn. Zo kwam op 28 november de aflevering rond Thanksgiving uit en hebben we net in oktober de Halloween-aflevering kunnen zien. In december komen er maar liefst twéé nieuwe afleveringen: Pooka! voor Kerst, en New Year, New You voor Oud & Nieuw.

Denk je dat deze serie niet eng genoeg is voor je? Into The Dark is gemaakt door echte horrorfanaten die al eerder echt goede horrorfilms hebben gemaakt, denk dan aan Paranormal Activity en Insidious.

Nieuwsgierig geworden?

Je kunt nu een maand lang gratis Horrify kijken (normaal is dat € 6,95 per maand) door gebruik te maken van deze link. Ik ben héél benieuwd naar jouw ervaringen met dit unieke platform!