0.3 C
Amsterdam
donderdag, december 7, 2023

Recente berichten

Je abonnement voor internet vergelijken is nooit verkeerd

Iedereen heeft tegenwoordig internet en zodra je een vaste provider hebt, sta je er meestal niet meer bij stil wat je ervoor betaalt of welke dienstverlening je hiervoor krijgt. Toch kan het de moeite waard zijn om je abonnement eens onder de loep te nemen. In tijden dat kosten van boodschappen en de hoogte van vaste lasten alleen maar toenemen, wil je misschien wel eens weten of je in ieder geval op internet kunt besparen. Misschien zijn er zelfs wel nieuwe aanbiedingen of nieuwe spelers op de markt die als provider lager zitten met hun bedrag of betere services garanderen. Daarnaast kun je soms voordeliger uit zijn als je abonnement op internet combineert met je abonnement op telefoon en televisie. Het is dan net als bij je verzekeringen: hoe meer diensten je bij dezelfde partij afneemt, hoe meer ze bereid zijn om kortingen uit te delen. Het kan al gauw om een of enkele tientjes per maand gaan. Die laat je toch niet liggen? Dat is op zijn minst weer een dag eten en drinken als je thuis kookt. Het enige dat je hoeft te doen om er achter te komen of je goedkoper uit kunt zijn met je internet, is je huidige abonnement voor internet vergelijken met de beschikbare abonnementen van dit moment.

Abonnement vergelijken via Internetten.nl

Op internetten.nl kun je twee dingen doen: het abonnement dat je nu hebt naast de abonnementen leggen die je nu zou kunnen afsluiten en het abonnement ook daadwerkelijk afsluiten. Voor het eerste deel van het verhaal vul je je persoonlijke gegevens in op internetten.nl en laat je weten of je ook televisie en telefoon erbij wilt afnemen. Je krijgt dan voor jouw locatie een overzicht van beschikbare providers met bijbehorende abonnementen. Voor deel twee hoef je alleen maar op de link te klikken met het aanbod dat het beste bij jou past. Houd er dan rekening mee dat de prijs overigens niet altijd de beste graadmeter voor het kiezen voor een bepaald abonnement is, want het kan jou bij internet ook gaan om de download- of uploadsnelheid of juist de hoeveelheid gigabytes die je voor dat bedrag ter beschikking hebt. De besparing zit in een combinatie van deze twee gegevens en het verschil met alleen je oude internetcontract, of in het samenvoegen van diverse diensten waardoor je geen losse abonnementen meer nodig hebt voor je televisie, telefoon en internet.

Alles-in-1 pakket

Zo’n alles-in-1 pakket selecteren vraagt wel om je aandacht, want de prijzen die het grootst weergegeven worden zijn vaak van tijdelijke aard. De aanbieding eindigt dan meestal na een jaar en in de kleine lettertjes vind je dan het bedrag dat je na die eerste, voordeligere periode gaat betalen. Met dit bedrag kun je echter nog steeds goedkoper uit zijn dan wat je nu per maand betaalt. Je abonnement via internetten.nl vergelijken heeft dan ook altijd zin, al is het om aan het einde van de rit te kunnen concluderen dat je de vorige keer bij het afsluiten van je abonnementen goed je huiswerk hebt gedaan en nog steeds het voordeligste abonnement hebt.

Latest Posts

Online een pubquiz kopen om met je vrienden te spelenspot_img