Kamperen op Europese campings

Kamperen is een van de meest onderschatte manieren van reizen. Je kunt meer genieten van het landschap en de natuur dan in een hotel en daarnaast ook veel geld besparen. Europese campings zijn een geweldige manier om van Europa te genieten zonder de bank te verslaan. Hoe meer ik reis, hoe meer ik besef dat kamperen een van de beste manieren is om een ​​nieuwe plek te ervaren. Je kan geld besparen en genieten van de natuurlijke bezienswaardigheden en geluiden van een nieuwe plek. Ook met een klein budget kan je dus prima op vakantie. In dit blog vertel ik je alles over het bezoeken van campings in Italië en Luxemburg via Camping Expert.

Ik ga op reis en neem mee?

Kamperen is een geweldige manier van reizen. Je kan namelijk flink besparen op de accommodatie en genieten van de natuur en het landschap. Onderweg kan je veel toeristische attracties bezoeken. Als ik ga kamperen neem ik het volgende mee: een ​​kleine tent, een ​​slaapzak, klein kookstel op gas, een kleine kookpot en een kleine pan is ook een goed idee. Daarnaast zal ik veel water meenemen, want het is belangrijk om veel te drinken. Ik neem niet veel kleding mee omdat ik de meeste was op de camping doe. Ik vergeet hier bij te vertellen dat ik ga kamperen met een busje dus niet echt met een camper. Ik slaap ook niet in de bus maar écht in een tentje.

Het Gardameer in Italië

Het Gardameer is een van de grootste meren van Italië. Het meer ligt in het noorden van Italië vlakbij de grens met Zwitserland. Het meer ligt in de regio Veneto in het noordoosten van Italië. Het is na het Comomeer het grootste meer van Italië. Het meer ligt aan de voet van de Monte Baldo in het noorden. De bergen maken deel uit van het Dolomietengebergte. De hoogste top is de Piz Boè met een hoogte van 3.216 meter. Het dorp Riva del Garda ligt aan de westelijke oever van het meer. Het meer is populair bij toeristen. Er zijn veel campings in de buurt van het meer waar je een nacht of langer kunt blijven. De Camping Piantelle in Italië ligt aan het Gardameer. De camping ligt op een klein schiereiland aan de zuidkant van het meer. De camping ligt op slechts enkele meters van het prachtige Gardameer. De camping ligt slechts een paar kilometer ten oosten van Riva del Garda. De camping ligt op een eigen terrein van ongeveer 13 hectare grond. De camping is geopend van begin april tot eind oktober. De camping is ook in de winter geopend, maar je kunt hem alleen gebruiken voor dagtochten. Als de camping gesloten is, kun je deze tegen een kleine vergoeding een dag bezoeken. De Camping Piantelle heeft een klein strand en een kleine haven met een aanlegsteiger.

Wat is er te doen in Luxemburg?

Luxemburg is een klein land in het hart van Europa. Luxemburg heeft ongeveer 500.000 inwoners. Het land is een onafhankelijk lid van de Europese Unie. Het is een van de oprichters van de Europese Unie en de NAVO. Luxemburg is een geheel door land omgeven land in West-Europa. Het land wordt begrensd door België in het westen en Frankrijk in het zuiden. Een van de beste manieren om Luxemburg te bezoeken is door op een camping te overnachten. Zelf heb ik Camping Iris Parc Birkelt bezocht. Dit ligt in Mersch. De camping ligt in het dorpje Larochette. De camping ligt op een heuvel wat een geweldig uitzicht over de omgeving geeft. De camping ligt op slechts enkele minuten van het centrum van Larochette. Vanaf de camping kun je de lokale restaurants en winkels bezoeken. Ook kan je in de directe omgeving enkele musea en een kasteel bezoeken.

More from this stream

Recomended