20.5 C
Amsterdam
vrijdag, augustus 19, 2022

Recente berichten

Kunststof glazen van de horecabazaar

Heb je ook zo’n hekel aan de afwas na een gezellig feestje? Houd jij je adem in of je gasten je mooie servies wel heel houden? Organiseer je een evenement waar ook kinderen aanwezig zijn, waardoor je geen vloer bezaaid met glasscherven kunt gebruiken? Of wil je dat de genodigden zich gemakkelijk van binnen naar buiten kunnen verplaatsen met hun drankje? Dan is het kopen van kunststof wijnglazen of kunststof champagneglazen misschien een goede oplossing.

De uitstraling van kunststof wijnglazen

Veel mensen zijn bang dat kunststof wijnglazen iets afdoen aan de uitstraling van hun verjaardagsfeest, huwelijk of evenement. Ze zouden een goedkoop imago hebben en minder lekker drinken. De horecabazaar heeft daar tegenwoordig een goede oplossing voor. Hun assortiment kunststof wijnglazen is uitgebreid en geschikt voor iedere gelegenheid. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor wijnglazen, die transparant of wit zijn. De witte wijnglazen kun je bovendien bedrukken. Wil je de naam van je bedrijf op het wijnglas hebben voor jouw grand-opening? Of wil je jouw vriendin verrassen met gepersonaliseerde wijnglazen tijdens een surprise-party? Het bedrukken van kunststof wijnglazen voegt een persoonlijk tintje toe.

De varianten kunststof wijnglazen bij horecabazaar

Er zijn verschillende typen wijnglazen te koop. Naast wit en transparant, kun je ook de dikte van het kunststof kiezen. Er zijn grote en kleine wijnglazen in de aanbieding tegen bodemprijzen. Hoeveel wijn wil je uitserveren? Schenk je de wijn meer als aperitiefje of wil je een mooi, rond glas rode wijn schenken bij een walk-in diner? Kunststof wijnglazen zijn dus niet alleen makkelijk, omdat je ze niet hoeft af te wassen en ze niet kunnen breken. Ze kunnen je feestje ook onbezorgder en leuker maken. Met een originele tekst of een chique voetje, dragen ze bij aan de sfeer die jij neer wilt zetten!

De kunststof champagneglazen van horecabazaar

Wil jij je feestje nog iets chiquer aankleden? Wil jij met je gasten proosten op je huwelijk, jubileum of verjaardag? Organiseer je een bedrijfsevenement met potentiële investeerders? Zeker als je champagne wilt schenken buitenshuis, zijn kunststof champagneglazen een fijn alternatief. Zo voorkom je dat je hoeft te sjouwen met servies en je glazen breken. Een kunststof champagneglas is bovendien net zo elegant als haar glazen variant.

Een kunststof champagneglas bedrukken

Bij de horecabazaar kun je een kunststof champagneglas ook bedrukken. Dit kan leuk zijn voor een bruiloft of om je vriendinnen mee te verrassen. Je kunt de glazen laten bedrukken met een persoonlijk logo of een spreuk, zodat ze onmiskenbaar bij jouw evenement passen. Ook de plastic champagneglazen zijn in het wit of transparant te verkrijgen. Ook hier kun je zelf de inhoud kiezen en gaan voor een luxere of eenvoudigere variant.

Glazen bestellen

Bij horecabazaar kun je de glazen gemakkelijk bestellen. Je kunt ze thuis of op een ander adres laten bezorgen en zelf kiezen hoeveel je afneemt. Als je vragen hebt of twijfelt over je aankoop, kun je contact opnemen met een medewerker van de klantenservice. Soms is het raadzaam om professioneel advies in te winnen, alvorens over te gaan op aankoop.

Latest Posts

Online een pubquiz kopen om met je vrienden te speleng8636e188fe3c2e5baa32b8d9db475055dcee5d8345b271e62d46d00a994be66f1a989966295cfba2adc99137fb32ce0ffd46aeb149f6a9db73614bb7f2a56b01 1280