12.6 C
Amsterdam
dinsdag, oktober 4, 2022

Recente berichten

Langeafstandsrelatie? Hier 3 tips

Een langeafstandsrelatie is een hele uitdaging. Het komt tegenwoordig steeds vaker voor omdat mensen elkaar vaker via online dating leren kennen. Natuurlijk kun je bij een dating app selecteren op woonplaats, maar desondanks kan het toch gebeuren dat je met iemand in contact komt die niet naast de deur woont. Met deze 3 tips kun je ervoor zorgen dat je relatie toch kans van slagen heeft.

1: Seks op afstand

Een relatie heeft weinig kans van slagen als jullie elkaar nauwelijks ontmoeten. Hoe je het ook wendt of keert, seks is een belangrijke factor als je iets wilt opbouwen. Dat kan ook via videobellen uiteraard, jullie kunnen elkaar opwinden door bijvoorbeeld speeltjes te gebruiken zoals een dildo of een buttplug. Als je met deze laatste nog niet zoveel ervaring hebt dan is het belangrijk om voldoende anaal glijmiddel te gebruiken. De anus is erg gevoelig en kan gemakkelijk beschadigd raken. Gebruik in het begin een bescheiden formaat buttplug.

2: Maak plannen voor de toekomst

Zodra jullie het idee hebben dat jullie echt voor elkaar willen gaan is het belangrijk om concrete plannen te maken over hoe jullie je relatie willen invullen. Het is in de meeste gevallen geen optie om jaar in jaar uit elk weekend naar elkaar toe te reizen. Dat betekent in de meeste gevallen dat één van beiden moet verhuizen. Dat is vaak degene die het gemakkelijkst elders werk kan vinden. Ook de verkoop van een woning kan hiermee te maken hebben. Je kunt natuurlijk uitproberen of samenwonen werkt, bijvoorbeeld door vakanties samen door te brengen of na een verhuizing, als dat mogelijk is, je huis nog even aan te houden zodat je eventueel terug kunt als blijkt dat het toch niet werkt. Als je de relatie voort laat kabbelen zonder concrete stappen te zetten dan is de kans groot dat de liefde uiteindelijk doodbloedt.

3: Dit moet je weten over een buitenlandse liefde

Als je geliefde in het buitenland woont dan kun je die niet zomaar naar Nederland halen. Tussen EU-landen is er vrij verkeer van mensen en goederen, maar als je partner in een ander land woont dan mag hij of zij zich niet zomaar in Nederland vestigen. Op een toeristenvisum mag iemand 90 dagen in Nederland verblijven, of jij 90 dagen in het land van je partner. Willen jullie in Nederland gaan samenwonen dan krijg je te maken met de IND. Deze instantie moet de aanvraag tot vestiging beoordelen. Totdat er een beslissing is genomen mag je partner niet werken. Jij moet kunnen aantonen in het onderhoud van je partner te kunnen voorzien, zodat deze geen beroep hoeft te doen op voorzieningen zoals de bijstand.

Latest Posts

Online een pubquiz kopen om met je vrienden te speleng8636e188fe3c2e5baa32b8d9db475055dcee5d8345b271e62d46d00a994be66f1a989966295cfba2adc99137fb32ce0ffd46aeb149f6a9db73614bb7f2a56b01 1280