0 C
Amsterdam
donderdag, december 7, 2023

Recente berichten

Maak je kind blij: vier een online kinderfeestje

Kinderen hebben door de coronacrisis al veel moeten missen. Niet alleen school maar ook allerlei andere zaken. Wat te denken van kinderfeestjes waarvan de meeste niet door gingen en ook de komende tijd niet zullen plaatsvinden. Een oplossing voor dit probleem, dat voor heel wat kindertranen heeft gezorgd, is een online kinderfeestje. Maar is zo'n feestje wel leuk?

De laatste keer ging je nog met je zoontje en zijn vriendjes naar een speelparadijs. Je dochter vierde haar feestje in het zwembad met na afloop patatjes en hamburgers. Afgelopen jaar viel er weinig te vieren, laat staan een kinderfeestje. Nee, je had wel andere dingen aan je hoofd en al je vriendinnen lieten de verjaardag van hun kinderen ook geruisloos voorbijgaan.

Maar dit jaar wil je je kinderen niet weer teleurstellen. Toen ik hoorde van een online kinderfeestje dacht ik dat dit wel eens de oplossing zou kunnen zijn voor al die moeders die met de handen in hun haar zitten omdat ze niet weten hoe ze ervoor kunnen zorgen dat hun kinderen toch een leuk partijtje kunnen vieren. Want dit feestje is top.

Online kinderfeestje

Een online kinderfeestje is gewoon hét feest voor een verjaardag in coronatijd. Kinder-DJ Blijwin zorgt er voor dat jouw kind een onvergetelijke verjaardag krijgt met al zijn vriendjes of vriendinnetjes. De kinderen vergeten even in wat voor een rare tijd ze leven en zijn weer een middag gewoon superblij. En jouw kind is deze dag het stralende middelpunt.

App nodig

De kinderen, die voor de gelegenheid natuurlijk hun feestkleding hebben aangetrokken, vieren het feestje in hun eigen huis maar wel met z'n allen tegelijk via internet. Voor dit verjaardagspartijtje hebben de kinderen alleen een telefoon, tablet of laptop nodig waarop ze een app kunnen installeren.

De jarige staat logischerwijs deze middag in het midden van de belangstelling. Maak een feeststoel voor het feestvarken. Staat de computer op de keukentafel versier dan de keuken met ballonnen en slingers zodat het er online feestelijk uitziet. De jarige kan een feesthoedje opzetten voor nog meer verjaardagspret. Voor een kleine jarige job maak je een mooie feestkroon. Je kunt ook een feestthema afspreken. Zo zitten er dan bijvoorbeeld allemaal prinsesjes achter het beeldscherm.

Party Zone

Op de dag van het feestje krijgen de feestvierders toegang tot de Online Party Zone. Ze gaan onder andere leuke spelletjes doen. Er wordt bijvoorbeeld een quiz gespeeld, de kinderen doen een leuk dansspel en ze moeten dingen zoeken. Dan wordt er nog gezongen voor de jarige en bovenal wordt er veel gelachen, gek gedaan en gefeest. Breng je voor het feestje een taartje of een zakje chips langs bij alle jonge genodigden, dan kan dit gezamenlijk worden opgegeten.

Een online kinderfeestje is geschikt voor kinderen van 4 tot 13 jaar. Je boekt er al eentje voor 75 euro.

Latest Posts

Online een pubquiz kopen om met je vrienden te spelenspot_img