En dat is goed te verklaren. Makita is namelijk het meest gerenommeerde merk op het gebied van gereedschappen dat je je kunt voorstellen. De gereedschappen zijn allemaal van uitstekende kwaliteit en zijn allemaal gemakkelijk in het gebruik. Ja, Makita is een merk waar je wat mee kunt!

Een goed begin is het halve werk

Dus kun je er maar beter voor zorgen dat je goed voorbereid aan een klus, welke klus dan ook, begint. En dus is het belangrijk om goed gereedschap in huis (of de tuin) te halen. Hiermee zorg je alvast voor de beste basis. Nu zul je misschien zeggen dat je bijna nooit klust en dat de gereedschappen van Makita een flinke investering kunnen zijn, geld dat je wellicht liever aan iets anders uitgeeft. Maar let wel: wanneer je één keer goed gereedschap aanschaft, kun je daar jaren mee vooruit. Dus ook voor die incidentele klus heb jij dan het perfecte gereedschap.

Het onderhoud is belangrijk!

Dat geldt eigenlijk voor alles wat je gebruikt, dus ook voor gereedschap.

Door het gereedschap goed te onderhouden, zorg je er voor dat het mooi, scherp en sterk blijft. Goed onderhoud is niet moeilijk. Het is een kwestie van de spullen droog en schoon opbergen, accu’s niet in apparatuur laten zitten en regelmatig controleren of snoeren en kabels nog helemaal heel zijn.

Wat hierbij kan helpen is ervoor te zorgen dat ieder gereedschap dat je hebt, een vaste plaats krijgt in je (droge!) schuur of op zolder. Zo weet je precies wat je hebt en dat het goed schoongemaakt is voor je het opbergt.

Makita is vooral bekend van de zagen

Decoupeerzagen, afkortzagen, tafelzagen, cirkelzagen en verstekzagen. Maar als je goed kijkt, dan zie je telkens meer producten van dit merk verschijnen. Er is zelfs een complete “Makita-lijn” voor de tuin: van grasmaaiers en -trimmers tot heggenscharen en snoeischaren. Je kunt met dit merk dus overal in en om het huis aan de gang. Wat je klus ook is, met Makita wordt het een leuke klus!