0.3 C
Amsterdam
donderdag, december 7, 2023

Recente berichten

Met een Nintendo e-shop kaart kun je je spel nog leuker maken!

Dertigers.nl voor Gamecardsdirect

Gamen is leuk. Je speelt tegen jezelf of tegen allerlei mensen van over de hele wereld. Je kunt de hele dag gamen of af en toe een uurtje. Het is maar net wat past bij jou. Maar wat nu als je een game aan het spelen bent en je komt niet verder? Je kunt geen nieuwe wereld openen of je wilt graag bijzondere wapen aanschaffen of een nieuwe skin? Dan kan het zomaar zijn dat je het gamen minder leuk gaat vinden. Je speelt dan steeds minder en eigenlijk mis je dat ook wel. Je contacten, maar ook de ontspanning. Door jezelf eens een Nintendo e-shop kaart te geven, kun je zowel in-game aankopen doen als nieuwe games aanschaffen. Dan kun je weer even voort!

Dertigers gamen vaker dan ooit!

En dat heeft, natuurlijk, alles te maken met het hele corona-gebeuren. We hebben allemaal heel lang thuisgewerkt en onze werkgevers hebben ontdekt dat thuiswerken minstens zo productief is als werken op kantoor. Veel werkgevers geven de medewerkers nu de kans om (deels) thuis te blijven werken. En dat is natuurlijk perfect. Je hebt minder last van reistijd en files en je hoeft je ook niet altijd precies te houden aan de voorgeschreven werktijden. Als je je uren maar maakt. En dát is waarom dertigers meer gamen dan ooit. Je kunt gerust, ter ontspanning, een uurtje gamen midden op de dag. Dat uurtje haal je ’s avonds wel weer in.

Veel mensen hebben een voorkeur voor een bepaalde gameconsole. Bij de één is dat een Playstation, bij de ander een Nintendo. Het maakt eigenlijk niet uit waarop je speelt, als je maar een spel weet te vinden waar jij plezier aan beleeft!

Geef iemand een cadeau dat zij niet verwacht

Op de één of andere manier denken we bij gamen nog steeds vooral aan jongens en mannen. Maar wist je dat er heel veel vrouwen zijn die graag een game spelen? Die er helemaal voor gaan als ze eenmaal plaatsnemen op hun gamestoel? Die vrouwen zijn ook wel eens jarig en hoe cool is het dan om ze een Nintendo e-shop tegoed te geven? Dat verwachten ze vast niet. Een bloemetje en wat spul voor onder de douche is vast ook welkom, maar een Nintendo e-shop tegoed, daar scoor je vast punten mee!

Het tegoed blijft geldig

Het e-shop tegoed dat op de e-shop kaart staat blijft gewoon geldig en kan worden opgespaard door het in de wallet te doen. Op een gegeven moment, als er voldoende e-shop tegoed gespaard is, kan een grote uitgave worden gedaan. Wil je tussendoor een wat kleinere aankoop doen? Dan gaat dat bedrag gewoon af van het tegoed. De rest blijft in je wallet staan. Eigenlijk net zoals met cash geld in je portemonnee. Het tegoed zal niet verlopen en weer op 0 komen te staan wanneer het niet wordt gebruikt!

Latest Posts

Online een pubquiz kopen om met je vrienden te spelenspot_img