Muziekbingo met vrienden of collega’s

Heb je wel eens gehoord van muziekbingo? Het is een gezellig spelletje om te spelen met vrienden of collega’s. Met muziekbingo streep je geen cijfers, maar muzieknummers af. Op deze manier geniet je van leuke liedjes, terwijl je met iedereen een spelletje speelt. Het leuke is dat je met muziekbingo verschillende thema’s kunt kiezen. Kan je bijvoorbeeld geen genoeg krijgen van foute nummers die in de top 40 hebben gestaan? Kies dan voor de ‘foute bingo!'. Zo hoor je jouw favoriete foute nummers voorbijkomen. Wanneer je veel nummers herkent, heb je dus grotere kans op een rij of een volle kaart. Je kunt dit spel ook online spelen, waardoor je alsnog coronaproof een gezellige avond kunt hebben!

Of organiseer een pubquiz teamuitje

Wil je een origineel teamuitje organiseren? Kies dan voor een pubquiz teamuitje. Je kunt deze helemaal afstemmen op het bedrijf. Zo verzin je bijvoorbeeld vragen die de kennis van de medewerkers van het bedrijf test. Of maak er een grappige quiz van met leuke feitjes over je collega’s en bedrijf. Goed voor de teambuilding en voor een gezellige avond! Een pubquiz teamuitje kan je op locatie spelen, maar kan ook gewoon via Microsoft Teams of Zoom gespeeld worden. Zelfs voor de thuiswerkers is dit spel dus toegankelijk als online pubquiz. Ook wordt er een script bijgeleverd voor de quizmaster, zodat de energie goed in het spel blijft zitten.

Zelf een muziekbingo organiseren?

Met muziekbingo kies je uit één van de thema pakketten, of je stelt je eigen spotify playlist samen. Is jouw vriendengroep een echte fan van de rock classics? Dan zet je jouw favoriete rocklegendes natuurlijk in de muzieklijst. Of gaat er niets boven Nederlandse nummers? Dan stel je binnen een mum van tijd je eigen muziekbingo playlist samen. Je geeft op hoeveel spelers er mee zullen doen, zodat je het juiste aantal bingokaarten ontvangt.

Online spelletjes spelen

Met alle nieuwe maatregelen is de gezelligheid soms ver te zoeken. Des te meer reden om zelf een online pubquiz te organiseren! Met een koud biertje uit de koelkast verzin je de pub sfeer er zelf bij. Of je nu een pubquiz teamuitje wilt organiseren als online pubquiz, of gewoon op kantoor, het kan allemaal! Met een online pubquiz speelt je gewoon op je mobiel, laptop of tablet. De quiz bestaat meestal uit 40 tot 60 vragen, zodat je er gerust 45 minuten tot 1,5 uur zoet mee bent!

More from this stream

Recomended