12.3 C
Amsterdam
donderdag, februari 22, 2024

Recente berichten

Ontdek de voordelen van een schuifdeur van glas

Glazen schuifdeuren worden steeds populairder. Dit is logisch, want er zitten veel voordelen aan het implementeren van een schuifdeur van glas in uw huis. Glas staat namelijk bekend om de chique uitstraling die het geeft. Ook laat glas de ruimte groter lijken, door zijn doorzichtige kleur. Het plaatsen van een schuifdeur van glas heeft verschillende voordelen. Zo kunt u bijvoorbeeld met een schuifdeur van glas uw woonruimte scheiden in verschillende delen. Zo blijft de kamer er groot uitzien, maar is er wel een scheiding gecreëerd. Daarnaast kunnen ook verschillende kamers hierdoor gescheiden worden. Hiermee bespaart u ruimte, want een schuifdeur hoeft niet open en dicht te kunnen door middel van een scharnier. Dit betekent ook meteen dat een schuifdeur van glas enorm praktisch is.

Gehard glas

Alle glazen schuifdeuren die glasdiscount.nl op maat voor u maakt, zijn gemaakt van hard glas. Hard glas houdt in dat het glas zo gemaakt is, dat er geen scherven met scherpe randen komen als het glas ooit breekt. De kans dat het glas breekt is trouwens erg klein. Toch is het een fijne gedachte dat als het glas wel breekt, het niet uiteen valt in scherpe stukken glas. Bij ongehard glas is dit namelijk wel het geval. Gehard glas wordt hard gemaakt door het te verhitten. Deze hitte is 600 graden Celsius. Hierdoor wordt het vijf tot zeven keer sterker gemaakt. Dit maakt ook meteen de kans om te breken een stuk kleiner.

Schuifdeur van glas op maat

U kunt bij glasdiscount een schuifdeur van glas op maat bestellen. Zo zorgt u ervoor dat de schuifdeur precies in uw kamer past. Het inmeten van de maten van het glas kunt u zelf doen, maar u kunt hier ook een monteur voor inhuren. Deze monteur is ervaren met het inmeten van hoe groot de deur moet zijn. Ook kunt u dan honderd procent zeker zijn van dat de deur precies wordt zoals u het in gedachten hebt. Daarbij kan de monteur u ook enkele tips geven. Na het inmeten wordt de schuifdeur van glas voor u besteld.

Als de glazen schuifdeur gemonteerd is, kunt u deze zelf monteren. Echter, het is lastiger dan het in eerste instantie lijkt. Daarom is het ook mogelijk om een monteur te laten langskomen. Hij zal dan de schuifdeur van glas op de gewenste plek voor u monteren. Zo weet u zeker dat de schuifdeur goed vastzit en goed werkt.

Natuurlijk houden de monteurs rekening met uw wensen. Bij het bestellen van een schuifdeur van glas kunt u eenvoudig aanklikken of u wil dat er een monteur langskomt voor de maatvoering of voor het monteren. De monteur zal dan contact met u opnemen om een afspraak te maken. Zo komt de monteur altijd langs op een dag dat het u goed uitkomt.

Latest Posts

Online een pubquiz kopen om met je vrienden te spelenspot_img