0 C
Amsterdam
donderdag, december 7, 2023

Recente berichten

Personal trainer voor dertigers

Wat kan een personal trainer voor je betekenen?

Als je rond de dertig bent dan kunnen de eerste kwaaltjes de kop op steken. Zeker als je een zittend beroep hebt en eigenlijk niet genoeg beweegt. Je neemt de lift in plaats van de trap en de auto staat voor de deur dus die fiets komt eigenlijk nog maar mondjesmaat uit het schuurtje. Een personal trainer kan je helpen je conditie weer op peil te krijgen. Je zult je met hulp van een personal trainer al binnen een paar weken fitter en dus gezonder voelen.

Moet ik elke dag naar mijn personal trainer?

Nee, het is zeker niet nodig om elke dag fanatiek te trainen. Je kunt samen met je personal trainer een schema afspreken voor je bezoeken aan de sportschool. Dit kun je ook prima twee of drie keer inde week doen. Samen met je personal trainer doe je dan oefeningen om je conditie te verbeteren. Dit zullen zeker niet alleen cardio oefeningen zijn. Veel mensen denken dat het voldoende is om een paar keer in de week op de fiets of de loopband te stappen. Maar krachttraining is minstens zo belangrijk. Door je spieren efficiënt te trainen verbrand je namelijk net zo veel of misschien nog wel meer overbodig vet dan met een half uurtje rennen of fietsen.

Een gezonder leven met een gezond lichaam

Trainen onder leiding van een personal trainer is niet alleen belangrijk voor een betere conditie of om een paar overtollige kilootjes kwijt te raken. Als je gezond leeft zal je merken dat alles makkelijker gaat. Je hebt meer energie en kunt dus ook op je werk en thuis meer aan. Je personal trainer zal je niet alleen sportoefeningen geven, maar kan je ook adviseren over voeding. Het is belangrijk om, als je wat te zwaar bent, niet fanatiek te gaan lijnen. Zo snel mogelijk zo veel mogelijk afvallen werkt meestal alleen maar averechts. Juist door structureel gezonder te gaan eten en in een rustig tempo je gewicht op peil te krijgen is de kans op blijvend resultaat een stuk groter.

Minder kans op welvaartsziektes

Het is bewezen dat een steeds grotere groep Nederlanders te zwaar is en een slechte conditie heeft. Hierdoor lijden steeds meer mensen aan welvaartsziektes zoals diabetes type II. Het aantal mensen dat hieraan lijdt neemt de laatste jaren schrikbarend toe en het eind is nog niet in zicht. En het is bewezen dat je dit kunt voorkomen door gezond te leven. Sterker nog: Als je al lijder bent aan diabetes type II dan kun je in sommige gevallen hiervan herstellen door je levensstijl drastisch om te gooien. Met hulp van en personal trainer die je adviseert over gezonde voeding en voldoende beweging, kun je in sommige gevallen het tij keren en uiteindelijk stoppen met het toedienen van insuline.

Schrijf je nu in bij de sportschool

Wil jij ook gezonder gaan leven zodat je langer vitaal blijft? Schrijf je dan nu in bij de sportschool in Haarlem. Hier kun je onder leiding van een personal trainer een schema opstellen. Hiermee heb je ook een stok achter de deur. Als je lid wordt van een sportschool in Haarlem dan is de kans groter dat je regelmatig gaat sporten dan wanneer je in een opwelling een hometrainer koopt en daar thuis maar wat mee aan de gang gaat. Door gericht te trainen zal je ook daadwerkelijk resultaat behalen. Dat is natuurlijk een prima stimulans om ermee door te gaan.

Latest Posts

Online een pubquiz kopen om met je vrienden te spelenspot_img