7.6 C
Amsterdam
woensdag, april 17, 2024

Recente berichten

Refurbished iPhone XR kopen

Ben jij opzoek naar een nieuwe en degelijke telefoon, maar wil je niet je geld uitgeven aan de nieuwste versie van een iPhone? Dan is de Refurbished iPhone XR wellicht wat voor je. Deze telefoon heeft dezelfde gemakken als een nieuwe versie van de iPhone XR, het verschil zit hem alleen in hoe die in elkaar steekt. De refurbished versie is namelijk opnieuw in elkaar gezet vanuit allerlei verschillende onderdelen van andere telefoons. Vervolgens krijgt hij precies dezelfde fabrieksinstellingen als wanneer je een nieuwe koopt en heb je een telefoon met de nieuwste updates.

Refurbished iPhone XR de budget variant

Zoals aangegeven trekt deze variant telefoon jou wellicht, omdat het scheelt in prijs. Doordat er materiaal wordt hergebruikt, is de telefoon ook goedkoper. Het is dus niet alleen goed voor de portemonnee maar ook voor het milieu. Sommige mensen schrikken als ze horen dat het een soort tweedehands telefoon is. Vaak vinden ze een splinternieuwe versie mooier. Maar laat je dit vooral niet wijs maken, deze iPhone is net zo mooi als een nieuwe en je merkt praktisch geen verschil.

Refurbished iPhone XR gecreëerd door specialisten

Zo’n iPhone wordt niet zomaar even in elkaar geflanst. Vooraf zit een heel maakproces. Dit wil zeggen dat ze meerdere keer checken of de Refurbished iPhone XR inderdaad doet wat het belooft. Er zijn veel testrondes en dat allemaal om hem zoveel mogelijk te laten lijken op een nieuwe versie van deze serie. Dat ze er tijd voor nemen om het toestel te checken, betekend niet dat ze er meer tijd mee kwijt zijn dan bij een nieuw model. Sterker nog, er zit juist minder productiewerk in dan bij een nieuwe iPhone.

Refurbished iPhone kwaliteiten

De telefoon zelf heeft ook veel kwaliteiten. Zo zit er een efficiënte processor in die weinig energie verbruikt, alleen wanneer dit nodig is. Ook zit er een energiezuinig LCD-scherm op en een enorm krachtige batterij. Dit is fijn voor degene die er niet aan moet denken dat zijn telefoon leeg is en altijd bereikbaar moet zijn. Je krijgt altijd een nieuwe oplader bij de Refurbished iPhone XR, omdat het belangrijk is om je mobiel goed op te kunnen laden. En met een nieuwe oplader weet je zeker dat je goed kan opladen en dat dit in principe maar weinig hoeft, vanwege de sterkte van de batterij. Hou je van foto’s maken? Dan zit je helemaal goed. De vernieuwde camera heeft 12 megapixel, waardoor je op een simpele manier prachtige foto’s kan maken. Kortom, een Refurbished model is niet minder mooi of populair, het is een bewustere en betere keuze. 

Latest Posts

Online een pubquiz kopen om met je vrienden te spelenspot_img