10.8 C
Amsterdam
zaterdag, april 1, 2023

Recente berichten

Vier manieren om je haar beter te verzorgen

Soms is je haar maar droog, gespleten, dof of pluizig. Dat kan liggen aan het weer buiten, of doordat je niet de juiste haarproducten gebruikt. Als je op zoek bent naar manieren om je haar nét even die boost te geven die het nodig heeft om weer prachtig te stralen, langer door te groeien of beter kambaar te maken, lees dan vooral dit blog voor de beste tips. Vooraanstaande merken als Keune shampoo en Rituals producten hebben namelijk de beste haarproducten om je haar weer te laten stralen. 

Haarmasker

Haarmaskers zijn maskers speciaal voor je haar. Het is te vergelijken met een soort conditioner. Meestal gebruik je het voordat je gaat douchen. Je wrijft het in je haar en laat het een paar minuten goed intrekken. Je kunt het inbrengen in (handdoek)droog haar of in nat haar. Een tip is om je haar eerst even goed door te borstelen. Als het haarmasker is ingetrokken kun je het met water uitspoelen. Het resultaat? Je haar voelt super zacht aan, het glanst en is minder droog. Dit komt door de voedende stoffen die in haarmaskers zitten. Keune heeft een aantal maskers speciaal voor droog haar, beschadigd haar en zelfs voor gekleurd haar! 

Conditioner

Een super makkelijke manier om je haar een beetje extra te verzorgen is door conditioner te gebruiken. Conditioner is een soort dikke, lobbige en vaak witte shampoo die je in de puntjes en in de lengte van je haar aanbrengt nadat je gewone shampoo hebt gebruikt. Conditioner laat je even intrekken en spoel je na ongeveer twee minuutjes weer uit. Wanneer je een aantal keer in de week conditioner gebruikt zul je zien dat je haar minder droog en pluizig wordt, en beter kambaar is. Rituals heeft heerlijke conditioners verrijkt met arganolie en shikakai, passend bij de Oosterse vibe van Rituals producten. Keune heeft conditioners voor echt alle typen haar: droog, beschadigd, gekleurd, verouderd. Of zelfs met een verkoelende werking.

Olie

Er zijn allerlei verschillende soorten oliën die je kunt gebruiken in je haar. Oliën hebben vaak een specifieke werking. Het zit vaak in een klein flesje, en er hoeft maar een klein beetje van in je haar. De olie wrijf je in je haar, niet bij het douchen, maar wanneer je je haar aan het stylen bent. Een veel gebruikte soort olie is arganolie, een Marokkaanse olie die je haar zacht laat aanvoelen. Keune heeft arganolie in het assortiment, maar ook olie met een anti-roos werking of geschikt voor gekleurd haar. Ook Rituals heeft een heerlijke olie voor in het haar, namelijk Naryuveda olie. 

Spray

Sprays zijn er net als oliën en conditioners met allerlei werkingen. Een tegenwoordig populaire spray is droogshampoo. Droogshampoo is een shampoo-spray die je aanbrengt bij de wortels van je haar, waardoor je haar niet meer vettig lijkt en je nog een dagje extra verder kunt zonder je haar te wassen. Ook zoutsprays, textuursprays en volumesprays zijn goed voor je haar. Keune en Rituals hebben een aantal super fijne sprays in hun collecties zitten. 

Latest Posts

Online een pubquiz kopen om met je vrienden te speleng8636e188fe3c2e5baa32b8d9db475055dcee5d8345b271e62d46d00a994be66f1a989966295cfba2adc99137fb32ce0ffd46aeb149f6a9db73614bb7f2a56b01 1280