17.5 C
Amsterdam
vrijdag, juni 2, 2023

Recente berichten

Volkswagen’s hybride wagens – de perfecte keuze voor zuinige rijders!

Volkswagen heeft een lange en trotse geschiedenis, maar het Duitse automerk is misschien wel het meest bekend om zijn populaire en betaalbare hybride wagens. Volkswagen’s hybride wagens zijn de perfecte keuze voor zuinige rijders die willen besparen op hun brandstofkosten. De wagens zijn ook erg populair vanwege hun goede prestaties en betrouwbaarheid. Volkswagen’s eerste hybride wagen, de Jetta Hybrid, werd gelanceerd in 2012. De wagen was een groot succes en was snel uitverkocht. De Jetta Hybrid was gebaseerd op de populaire Volkswagen Jetta, maar had een verbeterde hybride aandrijflijn die de wagen meer vermogen en betere prestaties gaf. De Jetta Hybrid was een groot succes en betekende een belangrijke mijlpaal voor Volkswagen. Het bewees dat het Duitse automerk serieus was over het maken van zuinige en voordelige hybride wagens. Sindsdien heeft Volkswagen een aantal andere populaire hybride wagens gelanceerd, waaronder de Golf Hybrid, de Passat Hybrid en de Tiguan Hybrid.

Volkswagen’s hybride wagens zijn de perfecte keuze voor zuinige rijders! Wat is er nou fijner dan een wagen te hebben die niet alleen goed voor het milieu is, maar ook fiscaal voordelig? Een hybride wagen is een wagen die zowel elektrische als benzinemotoren heeft. Een plug-in hybride wagen is een wagen waarbij je de batterijen kunt opladen, zodat je helemaal elektrisch kunt rijden. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar je bespaart ook geld op brandstof.

Plug-in Hybride, wat is dat precies?

Een plug-in hybride is een auto die zowel over een benzinemotor als een elektrische motor beschikt. De auto heeft een aansluiting waarmee de batterijen opgeladen kunnen worden. Op die manier kan de auto ook helemaal elektrisch rijden. In tegenstelling tot een reguliere hybrideauto beschikt de plug-in hybride over een grotere batterij en een sterkere elektrische motor. Daardoor kan deze auto ook langere afstanden afleggen zonder dat de benzinemotor aanslaat.

Fiscale voordelen van een plug-in hybride

In België kom je in aanmerking voor een fiscaal voordeel wanneer je een plug-in hybride koopt. Dit voordeel kan oplopen tot €4.000. Daarnaast krijg je ook een wagen-gebonden investeringsaftrek van 20% voor bedrijfswagens. Dit betekent dat je een deel van de aankoopsom van je wagen kan aftrekken van je belastbaar inkomen.

Voordelen van een hybride wagen

De voordelen van een hybride wagen zijn legio. In de eerste plaats is de auto natuurlijk goed voor het millieu. De auto produceert namelijk minder uitlaatgassen dan een reguliere benzine- of dieselauto. Daarnaast is een hybride wagen ook fiscaal voordelig. In Nederland kun je namelijk in aanmerking komen voor een milieu-investeringsaftrek (MIA) of een verlaagd bijtellingspercentage. Dit betekent dat je minder belasting betaalt over je auto.

Ook als je niet fiscaal actief bent, is een hybride wagen een goede keuze. Hybride wagens zijn namelijk gemiddeld 20% zuiniger dan reguliere benzine- of dieselwagens. Dit betekent dat je minder geld kwijt bent aan brandstof. Bovendien zijn hybride wagens ook gewoon lekker zuinig!

Welke Volkswagen heeft een hybride aandrijving?

Bijna alle Volkswagen-modellen zijn verkrijgbaar met een hybride aandrijving. Dit betekent dat je bij Volkswagen terecht kunt voor zowel kleine wagens als grote SUV’s met een hybride aandrijving. Een aantal populaire modellen met een hybride aandrijving zijn de Golf Style eHybrid, de Golf GTE, de Tiguan eHybrid en de Passat GTE.

Als je op zoek bent naar een fiscaal voordelige, zuinige en milieu-vriendelijke wagen, is een Volkswagen hybride wagen een perfecte keuze!

Latest Posts

Online een pubquiz kopen om met je vrienden te speleng8636e188fe3c2e5baa32b8d9db475055dcee5d8345b271e62d46d00a994be66f1a989966295cfba2adc99137fb32ce0ffd46aeb149f6a9db73614bb7f2a56b01 1280