17.5 C
Amsterdam
vrijdag, juni 2, 2023

Recente berichten

Waarom een kokendwaterkraan niet mag ontbreken

Een kokend water kraan mag ook in het leven van een dertiger niet ontbreken. De grondlegger van de kokend water kraan is Quooker en in dit artikel belichten we ook het merk Selsiuz wat een paar jaar terug als nieuwe speler op de markt is gekomen. We weten dat we kunnen vertrouwen op hun kwaliteit, prestaties, duurzaamheid en betrouwbaarheid. Het is belangrijk om te weten dat we op deze merken kunnen vertrouwen om de beste producten voor ons huis te krijgen.

Kokend water kraan voor in de keuken

Een kokendwaterkraan is een onmisbaar onderdeel van je keuken. Het is een geweldige manier om water snel en gemakkelijk op te warmen. Het is ook een geweldige manier om je keuken er modern en stijlvol uit te laten zien. Beide merken bieden een breed assortiment aan kokend water kranen waaronder zelfs de optie tot gekoeld en bruisend water. Een kokend water kraan van Quooker of Selsiuz gaat jaren mee, met de beste merken op de markt kun je erop vertrouwen dat ze keer op keer perfect werken.

Quooker kraan

Quooker is volgens velen nog steeds het absolute nummer 1 merk als het gaat om kokend water kranen. Quooker heeft een zeer breed assortiment aan producten, waaronder verschillende modellen kranen, boilers en de Quooker cube waarmee je bruisend water tapt. Quooker-ketels zijn erg populair omdat ze eenvoudig te installeren zijn, snel op temperatuur zijn en een zeer goede prijs hebben. Ze hebben ook een uitstekend ontwerp, waardoor ze er echt elegant uitzien in elke keuken. Het bedrijf biedt 5 jaar garantie op al haar producten, iets wat veel bedrijven tegenwoordig niet bieden.

Selsiuz kokend water kranen

Selsiuz is het eigen merk van Dekker en ze zijn nu enkele jaren actief op de markt. In deze periode hebben ze had gewerkt om een goed werkende kokend water kraan neer te zetten in de markt als concurrent van o.a. Quooker.  Met Selsiuz kokend water kranen haal je zeer stijlvolle kranen in huis. Zo hebben ze de lijn “Gessi” en “Osiris Cone” welke volledig ontworpen zijn door designers. Hier zit dan ook een prijskaartje aan maar het is een absolute eyecatcher in jouw keuken. Ook bij Selsiuz is er een breed aanbod aan type keukenkranen, boilers en de keuze voor een cooler.

Voordelen van een koken water kraan

Een kokend water kraan is een product van hoge kwaliteit dat je de beste ervaring geeft als het om kokend water gaat. Het is belangrijk om te weten dat deze kraan veel functies heeft waardoor hij zich onderscheidt van de rest. Een kokend water kraan kan worden gebruikt in uw huis, kantoor of elke andere plaats waar je warm water nodig hebt. Een kokend water kraan is gemaakt van roestvrij staal en installeer je eenvoudig in je keuken of badkamer. Het heeft een elektronisch systeem waarmee je de temperatuur van het water perfect kunt regelen.

Is een kokend water kraan veilig?

Kokend water kranen zijn volkomen veilig. Ze zijn ontworpen om op dezelfde manier te werken als een normale warmwaterkraan. Het enige verschil is dat ze het water tot 100 graden verwarmen en het daar vervolgens voor je vasthouden. Een kokend water kraan is veilig omdat hij gemaakt is van hoogwaardige materialen. Het is getest door de fabrikant om er zeker van te zijn dat het de gebruiker geen schade toebrengt. Het is het beste om de kokend water kraan een tijdje open te laten voordat je hem gebruikt, op deze manier heb je direct warm water als je hem aanzet, want het is al warm.

Latest Posts

Online een pubquiz kopen om met je vrienden te speleng8636e188fe3c2e5baa32b8d9db475055dcee5d8345b271e62d46d00a994be66f1a989966295cfba2adc99137fb32ce0ffd46aeb149f6a9db73614bb7f2a56b01 1280