Waarom iedereen een keer naar New York geweest moet zijn

Ben je op zoek naar een leuke deal voor een bijzondere citytrip? Zoek dan eens naar een leuke deal om naar New York te gaan! Deze bruisende stad heeft namelijk ontzettend veel te bieden, en is veel meer dan je op het eerste gezicht zou denken. Er is namelijk super veel te doen en te bezoeken, en dan hebben we het niet alleen over het vrijheidsbeeld. New York is een stad waar je je werkelijk nooit zult vervelen, zelfs als je er maandenlang verblijft. Wil je alles uit je trip halen? Bekijk dan de leukste stedentrip New York. Als je deze boekt weet je zeker dat je alles te zien krijgt en je je dagen daar zo slim mogelijk benut.

Hoogtepunten citytrip New York

Nu ben je natuurlijk benieuwd wat je allemaal kunt doen in deze prachtige, moderne stad. Lees verder voor enkele hoogtepunten die je echt niet wilt missen! Allereerst natuurlijk Central Park. Dit prachtige, enorme park bevindt zich middenin de stad, en is een oase van rust in de hectiek waar New York om bekend staat. Je kunt er heerlijk hardlopen, maar vindt er ook genoeg knusse hoekjes om gezellig met een vriendin bij te kletsen of een boek te lezen. Daarna loop je door naar Fifth Avenue, waar je je portemonnee kunt trekken in een van de vele winkelketens en boetiekjes. Als jij van shoppen houdt kun je deze straat dus niet overslaan. Ben je meer dan de cultuur? Bezoek dan Chinatown, het Empire State Building en natuurlijk het 9/11 monument. Deze laatste kun je ook eigenlijk niet missen als je New York bezoekt, wegens de grote impact die de aanslagen heeft gehad op de stad.

Wil je meer tips voor je stedentrip naar New York? Lees dan deze blogpost: 10 hoogtepunten citytrip New York, en noteer welke van deze bezienswaardigheden je zelf graag wilt zien.

Hoe kun je je trip zo goedkoop mogelijk maken?

New York is een dure stad, dat is algemeen bekend. Of je er nu gaat lunchen, naar een museum wilt of iets anders wilt ondernemen, alles is vrij prijzig. Daarom is het wel zo fijn als je je reis zo goedkoop mogelijk kunt boeken. Zoek allereerst naar goedkope vliegtickets New York, want de vlucht is doorgaans het duurst. Daarna kun je kijken of er een deal aan verbonden zit, waar bijvoorbeeld het hotel of verblijf bij inbegrepen zit. Wil je echt voordelig naar deze stad? Kijk dan naar hotels en hostels in een van de buitenwijken. Je moet dan wel met het openbaar vervoer naar het centrum, maar als je dat niet erg vindt kun je zo wel veel geld besparen.

More from this stream

Recomended