18.6 C
New York
zondag, mei 26, 2024
spot_img

Latest Posts

Wat is de beste oldtimer verzekering

Heb jij een mooie oldtimer in de garage staan? Dan is het natuurlijk fijn als deze ook goed verzekerd is. Maar wat is dan de beste verzekering? Bij KNAC hebben ze de verzekering voor jou. KNAC staat voor Koninklijke Nederlandse Auto Club. KNAC biedt een speciale oldtimer verzekering aan. Ze hebben  de keuze uit een aantal verschillende verzekeringen zodat jouw auto de beste dekking kan krijgen.

Voorwaardes voor een oldtimer

Wanneer spreken we van een oldtimer? Bij KNAC wordt een oldtimer gezien als een auto die 25 jaar of ouder is. Mocht je auto nog niet zo oud zijn, maar ook niet meer de nieuwste, dan heb je ook de optie om voor een youngtimer verzekering te kiezen. Meestal is het het namelijk niet meer waard om je auto volledig casco te verzekeren. Als je dan wel kiest voor een oldtimer verzekering zijn er nog enkele voorwaarden waar je aan moet voldoen. Zo mag de auto niet je dagelijkse auto zijn. Je moet kunnen aantonen dat het jouw 2e auto of hobby auto is. Het is namelijk niet de bedoeling dat de auto nog wordt gebruikt in het dagelijkse verkeer.

Welke verzekering moet je kiezen?

Je hebt natuurlijk een aantal verschillende optie wanneer je een oldtimer verzekering gaat afsluiten. Heb je een zeer mooie oude auto die veel waard is? Dan kun je kiezen voor de KNAC Classic Car verzekering. Dit is niet de goedkoopste optie, maar wel de beste. Je hebt dan nog de keuze tussen 3 verschillende kilometrages per jaar: 10.000 kilometer, 5.000 kilometer of 2.500 kilometer. Als je de auto vrij weinig gebruikt is de optie met 2.500 kilometer per jaar de keuze voor jou. Bij deze oldtimer verzekering heb je ook zelf de keuze waar je de auto laat repareren mocht er schade zijn. En mocht de auto volledig total loss zijn dan heb je recht om de auto te behouden.

Een goedkopere optie

Wil je een andere oldtimer verzekering die niet zo prijzig is als de Classic Car verzekering? Ook dan kun je terecht bij KNAC. Je kunt ook nog op manieren korting krijgen op de verzekeringen. Als je auto bijvoorbeeld 60 jaar of ouder is ontvang je standaard een korting van 25 procent. En als je de auto in de winter niet gebruikt krijg je daar ook nog korting overheen. Een oldtimer verzekering bij KNAC heeft een eigen risico van minimaal 225 euro. Maar je kunt er voor kiezen om een hogere eigen risico te nemen zodat de maandelijkse kosten lager zijn.

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.