18.6 C
New York
zondag, mei 26, 2024
spot_img

Latest Posts

Wat je moet weten als je als dertiger gaat daten

De wereld om je heen verandert voortdurend, maar vergeet niet dat jij ook verandert. Zeker op het gebied van daten betekent dit dat je je moet leren aanpassen aan de situatie. Of je nu wel uit een relatie komt of juist bewust altijd alleen bent gebleven, het is belangrijk om goed te weten hoe je de zaken moet aanpakken. Er is namelijk veel anders wanneer je als dertiger de markt op gaat dan toen je dit tien jaar geleden deed.

Alles moet een uurtje vroeger

De belangrijkste tip van allemaal als het om daten als dertiger gaat, is dat alles wel een uurtje vroeger moet dan voorheen. Zowel jij, als je potentiële partners hebben een ander leven. In dat leven staat werk bijvoorbeeld veel hoger op de ladder dan je studie tien jaar geleden deed. Dat betekent bijvoorbeeld dat je er rekening mee moet houden dat er wat vroeger op de avond een drankje wordt gedaan. Kom dus niet om 01.00 eens aanzetten, maar kies voor de sociale events die aan het begin van de avond plaatsvinden. Een vrijdagmiddagborrel is een goed voorbeeld.

Bedenk wat je nu eigenlijk echt wilt

Of je het nu wilt toegeven of niet, uiterlijk was wel heel belangrijk toen je jong was. Toen je aan het daten was met die hele knappe man of die zeer aantrekkelijke dame, was je toen echt gelukkig? De kans is vrij groot dat dit niet het geval was, want anders waren jullie nu nog altijd wel samen. Het wordt dus tijd dat je eens gaat bedenken wat je nu echt belangrijk vindt in een man of vrouw en daar dus ook naar op zoek gaat. Dit is een belangrijke factor als je succes wilt hebben.

Verspil niet te veel tijd

In het verlengde van de vorige tip is daten ook een kwestie van efficiënt bezig zijn wanneer je de dertig gepasseerd bent. Het speelkwartiertje is nu wel over. Het is belangrijk dat je zo snel als mogelijk een idee kunt krijgen of de heer of dame waar je mee datet ook serieus is en er een kans van slagen is. Is dat niet het geval, blijf dan niet te lang hangen. Het is beter om er dan een eind aan te maken en te kijken wat er verder nog te vinden is in de wereld. Hoe eerder je dit weet, hoe beter het is.

Daten is nog altijd lastig

De laatste, maar desondanks belangrijkste, tip is dat je je niet ongelukkig moet proberen te voelen als blijkt dat je het daten nog altijd lastig vindt. Dat is het namelijk ook gewoon. Dat zal onveranderd zo blijven. Je maakte het mee als tiener en twintiger en de kans is aanwezig dat je het als veertiger of vijftiger ook mee zal maken. Dit is dus niet iets waar je jezelf onnodig mee hoeft te kwellen. Het is nu eenmaal niet gemakkelijk om de juiste persoon te vinden. Zelfs niet wanneer anderen dat zo laten lijken.

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.