fbpx
13.4 C
Amsterdam
vrijdag, mei 27, 2022

Recente berichten

Welke voordelen heeft autolease in Twente?

Woon jij in de regio Twente en ben je op zoek naar een slimme manier om een auto te leasen zonder dat je werkkapitaal wordt aangetast? Dan kunnen ze je bij Financial Lease Twente zeker helpen. Zij bieden namelijk een maatwerk oplossing voor ondernemers die graag een auto willen aanschaffen maar daar op dit moment het budget niet voor hebben, en bovendien hun liquiditeit willen beschermen. Oftewel, je wilt een auto kopen op afbetaling, maar dan zonder dat het je werkkapitaal aantast. Het nadeel van leasen is namelijk dat je bedrijf vaak als een soort onderpand fungeert, en dat is natuurlijk niet aantrekkelijk. Daarom bieden ze je bij deze optie voor autolease in Twente de mogelijkheid om de auto te leasen met enkel de aangeschafte auto zelf als onderpand. Ze zijn heel transparant over de mogelijkheden want ze bieden je een contract met vaste maandlasten gedurende de gehele looptijd. Je weet dus ten eerste waar je aan toe bent en loopt verder helemaal geen financieel risico, en het enige wat je verliest als je de lening niet kunt afbetalen is de auto zelf, wel zo prettig.

Financial lease in Twente met weinig risico

Wil jij een eigen bedrijfsauto rijden maar liever zo goedkoop mogelijk? Dan is deze autolease in Twente precies wat je nodig hebt. Ze hebben daar namelijk een hele slimme constructie bedacht, waarbij je zelf verantwoordelijk bent voor de kosten van het onderhoud aan de auto. Normaal gesproken zit er een vast onderdeel voor onderhoud in de vaste lasten voor het leasen van de auto. Dit kan dus duurder uitpakken als je amper schade rijdt en zelf heel voorzichtig met de auto bent. En juist doordat je zelf voor deze kosten verantwoordelijk bent rijd je ook daadwerkelijk voorzichtiger, in tegenstelling tot wanneer deze kosten reeds in je overeenkomst zijn verwerkt. Je bent dus voordeliger uit dan met een standaard leasecontract.

De voordelen van autolease in Twente bij deze aanbieder

Als jij als ondernemer graag een auto wilt leasen (al dan niet een occasion), dan doe je er slim aan bij deze aanbieder aan te kloppen. Daar behoud je namelijk je liquiditeit, zodat je zonder zorgen en risico’s kunt blijven ondernemen. Je profiteert bovendien van diverse fiscale voordelen zoals rente- en investeringsaftrek. Dit komt doordat de auto direct in je bezit is, waardoor je de btw over de aanschafprijs al bij de eerste btw-aangifte kunt aftrekken. Bovendien bepaal je helemaal zelf de looptijd van het contract en de eventuele slottermijn. Je bent dus heel flexibel in het bepalen van de voorwaarden van je contract, en kunt er zelfs als starter terecht omdat ze niet altijd de jaarcijfers hoeven in te zien. En wist je al dat je bij deze financial lease in Twente constant hetzelfde bedrag betaalt? Je weet dus van tevoren precies waar je aan toe bent want je maandbedrag (rente en aflossing) is gedurende de hele looptijd precies hetzelfde. Niets dan voordelen dus, van deze aanbieder van financiën lease in Twente.

Latest Posts

Online een pubquiz kopen om met je vrienden te speleng8636e188fe3c2e5baa32b8d9db475055dcee5d8345b271e62d46d00a994be66f1a989966295cfba2adc99137fb32ce0ffd46aeb149f6a9db73614bb7f2a56b01 1280