18.7 C
Amsterdam
zondag, juni 26, 2022

Recente berichten

Word je dertig? Vijf manieren om je verjaardag te vieren!

Het getal dertig. Tien jaar geleden dacht je nog dat is heel ver weg. Maar nu staat ie toch echt voor de deur! Of je nou dertig wordt of een andere leeftijd krijgt in de dertig, je kan je verjaardag op verschillende manieren vieren. Soms vier je al jaren op dezelfde manier je verjaardag, misschien wordt het wel tijd voor iets anders. Even een jaartje op een andere manier stilstaan bij die leeftijd kan natuurlijk gewoon. Sommigen zien erg op tegen het dertig worden, maar goed wat zegt het nou eigenlijk? Het zegt vooral dat je het leven moet vieren. Toch?

 

Met vrienden in de kroeg

Zo vierde je vroeger waarschijnlijk ook al je verjaardag. Met je vrienden en/of vriendinnen in de kroeg. Lekker een drankje erbij en vieren dat je jarig bent. Om de volgende dag misschien wel de details te zijn vergeten van de avond ervoor door de kater… Ook kan je in je dertiger jaren natuurlijk nog met vrienden de kroeg in! Het zal misschien niet zo’n lallend feestje worden als vroeger, maar het blijft toch altijd een gezellige boel. Zorg dat je bij de bar wel even afspreekt welk bedrag je uit wil geven. Zo kom je niet, zoals vroeger, voor verrassingen te staan aan het eind van de avond.

 

Een speciaal diner met vrienden

Waar je dus vroeger in de kroeg hing, zijn nu de jaren aangebroken van een speciaal diner met vrienden voor je verjaardag. Heerlijk genieten van het lekkere eten samen, wat drinken en vieren dat je jarig bent natuurlijk. Handig van een diner in deze leeftijdscategorie is dat je vrienden vaak kunnen! Of ze nou kinderen hebben of niet. Het is handig om een etentje te geven.

 

Een feestje voor iedereen

In je dertiger jaren krijgen vrienden van je kinderen. Misschien heb je zelf ook kinderen. Dan is het des te gezelliger om je verjaardag met zijn allen te vieren! Organiseer een middag en start op een handig tijdstip. Nodig iedereen uit en zorg voor voldoende snacks of eten voor iedereen. Ja, dus ook voor de kleintjes! Mocht je echt even willen entertainen, huur dan bijvoorbeeld een clown in voor de kinderen. Zijn ze uren zoet en kan jij je op de andere gasten focussen. Proost!

 

Een dagje met de kids

Als je een gezin hebt, dan kan je ervoor kiezen om je verjaardag gewoon met het gezin te vieren. Maak er een leuk dagje uit van! Ga bijvoorbeeld naar de dierentuin of bezoek een stad om te ontdekken. Je kan ook natuurlijk de natuur induiken voor een stevige wandeling. Zo zijn de kinderen lekker uitgewaaid. Zorg voor wat energie na de wandeling en eet ergens een lunch of diner. Een leuke, ontspannen manier om je verjaardag te vieren!

 

Onder de dekens, maar dan wel mét taart…

Het is allemaal wat, dat ouder worden. Sommige onder ons vinden hun verjaardag vieren dus echt helemaal niks. Dan is er altijd nog je dekbed waar je onder kan kruipen… Maar dan wél met taart natuurlijk!

Latest Posts

Online een pubquiz kopen om met je vrienden te speleng8636e188fe3c2e5baa32b8d9db475055dcee5d8345b271e62d46d00a994be66f1a989966295cfba2adc99137fb32ce0ffd46aeb149f6a9db73614bb7f2a56b01 1280