18.6 C
New York
zondag, mei 26, 2024
spot_img

Latest Posts

Zelf je slaapkamer opknappen

Af en toe heb je dat gevoel vast ook eens. Tijd voor verandering van het interieur! Misschien ben je de kleuren op je muren helemaal zat of wil je gewoon je interieur even omgooien. Gooi er een frisse wind doorheen. Neem bijvoorbeeld de slaapkamer, het is heerlijk om af en toe even iets op te knappen als je de looks zat bent. En dat opknappen kan je natuurlijk prima zelf! Met wat aanpassingen ziet je slaapkamer er weer fris en als nieuw uit.

Zelf een hoofdbord maken

Heb je een boxspring op de slaapkamer staan en ben je een beetje klaar met het hoofdbord? Dan kan je op een vrij eenvoudige manier zelf een hoofdbord maken! Je kan dit op verschillende manieren doen. Koop bijvoorbeeld een oude deur en schuur deze op. Lak er eventueel een laagje verf overheen en hang deze boven je bed. Zo heb je een uniek hoofdbord! Wil je iets anders met hout proberen? Je kan ook plakhout kopen. De naam zegt het al, dit is hout dat je op de muur kan plakken. Niks geen lijm of lastige constructies. Simpele plankjes die jij op kan plakken. Ze zijn er in verschillende kleuren.

Nachtkastjes

Zo’n nachtkastje is altijd heel handig. Je kan er wat troepjes in kwijt en je bedlampje heeft een standplaats voor als je ’s avonds nog even een boek openslaat. Je kan voor heel fancy nachtkastjes gaan, maar je kan ook zelf heel gemakkelijk nachtkastjes maken. Zo kan je die oude weggooien, waar je op uitgekeken bent. Hoe je die maakt? Men neme twee oude houten kistjes. Schuur deze af, lak ze en zet ze neer of hang ze op. Ook hier kan je natuurlijk helemaal losgaan met de kleur die je zelf mooi vindt. Best leuk om eens helemaal iets geks te doen en te gaan voor geel of groen.

Kledingkast schilderen

Het is heel wat, zo’n kledingkast. Je bent blij dat ie eindelijk staat en al je kleding erin zit. Tot het moment dat je hem wat zat begint te raken. Tijd voor een nieuwe? Denk dan even een tweede keer na. Je kan ervoor kiezen om je kast een kleurtje te geven! Dit kan al zo’n ander effect geven in de slaapkamer namelijk. Match de nieuwe kleur van de kast met of het hoofdbord of de nachtkastjes en de opknapbeurt van je slaapkamer is compleet. Wat ook een leuk effect geeft, is om verschillende stroken te verven op je kast. In verschillende kleuren. Je krijgt dan helemaal een unieke kast. Probeer met de kleuren wel een beetje in de dezelfde stijl te blijven. Kies bijvoorbeeld alles in roodtinten of alles in blauwgrijze tinten. Zo wordt het geen kermis in je slaapkamer.

Met een paar van deze tips kan je dus vrij gemakkelijk je slaapkamer opknappen. Niks geen mensen inhuren die komen helpen, je kan zelf al een heel end komen! Met wat kleine aanpassingen en een nieuwe kleur hier en daar zal de slaapkamer een transformatie ondergaan. Dan slaap je vast heerlijk!

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.